Superfoods | David Wolfe

Vorige Artikel 2 van 2
€ 29,50 (inclusief btw)

Beschrijving

Maak Superfoods onderdeel van je nieuwe levensstijl! (nu ook in de Nederlandse vertaling!)Engels,- en Nederlandstalig.

Wat beschrijft dit boek?

Dit boek van bestsellerschrijver en raw food expert David Wolfe geeft gedetailleerde informatie over het gebruik van voedzame, duurzame en heerlijke Superfoods als goji bessen, cacaobonen (rauwe chocola), maca, spirulina, bijenproducten, hennepzaadjes en nog veel meer.

Ook staan er recepten en aanbevelingen in om deze magische Superfoods onderdeel te maken van je nieuwe levensstijl! Wat zijn Superfoods? Superfoods zijn eetbare, ongelooflijk voedzame planten, die eigenlijk zowel medicijn als voedingsmiddel zijn, omdat het aspecten van beide in zich draagt. Superfoods zijn een uniek, veelbelovend stukje van de voedingspuzzel, omdat ze een enorme bron zijn van proteïne, vitaminen, mineralen, enzymen, anti-oxidanten, goede vetten en oliën, essentiële vet- en aminozuren, en andere nutriënten. We weten ook dat het meeste conventionele voedsel en ‘fast food’ niet veel meer dan lege calorieën zijn. Omdat de voedingsstoffen in conventioneel voedsel over het algemeen teniet gedaan zijn door bewerking, moeten we nieuwe mogelijkheden aanboren voor compleet en uitgebalanceerd voedsel. En dat zijn de Superfoods! Wetenschappelijk bewijs De meesten van ons zijn gewend dat ze de hele dag door moeten eten om de suikerspiegel op pijl te houden terwijl je ondertussen eigenlijk heel weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Het wetenschappelijk bewijs in dit boek gaat over de ontdekking dat Superfoods een essentieel onderdeel van een uitgebalanceerd dieet zijn en ons helpen meer voedingstoffen binnen te krijgen terwijl we minder eten!


Lees meer, 

Dit boek gaat over de top 17 superfoods in de wereld. Superfoods zijn krachtige, geconcentreerde voedingsmiddelen met een ontzagwekkend vermogen ons lichaam te voeden en te herstellen. In dit full-color geïllustreerde boek geeft rawfood-deskundige David Wolfe een volledig overzicht van smakelijke plantaardige voedingsproducten zoals goji-bessen, cacaobonen (rauwe chocola), hennepzaad, maca, spirulina, producten van bijen en nog talloze andere producten. Als krachtige en duurzame bron van goede eiwitten, vitaminen, mineralen, enzymen, antioxidanten, vetten en oliën, essentiële aminozuren en vetzuren en andere voedingsstoffen vormen superfoods een uniek en veelbelovend stuk van de voedingspuzzel. Alle superfoods worden tot in detail beschreven en voorzien van eenvoudige, lekkere recepten. Deze zeer toegankelijke handleiding geeft je overtuigende, wetenschappelijke argumenten betreffende de unieke kracht van superfoods ten aanzien van uitstekende voeding, gezondheid en welzijn, lichamelijke schoonheid en duurzame landbouw. Verander je eetpatroon, verander je lifestyle, verander de wereld. "Als voedingsdeskundige doet David Wolfe andere experts op dit gebied verbleken. Zijn kennis van rawfoods, superfoods, kruiden en chocola is onovertroffen." - Professor JOHN GRAY, auteur van Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus "David heeft de ultieme handleiding geschreven voor de kennismaking met superfoods. Door superfoods zullen we de bovennatuurlijke wezens worden die we eigenlijk allemaal zijn." - ROXANNE KLEIN, beroemde chefkok en oprichter van Roxanne's Fine Cuisine "Voedingsauteur en -deskundige en spreker David 'Avocado' Wolfe blijft een lichtend voorbeeld voor succes. Zijn kennis over superfoods zal je verbazen en je precies dat kleine beetje gezondheidsadvies verschaffen waar je naar op zoek was." - MARK VICTOR HANSEN, mede-auteur van de serie Chicken Soup for the Soul

© 2010 - 2023 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel