Anastasia de zoemende ceder (reeks) geschreven door Vladimir Megre | Boeken

Anastasia de zoemende ceder (reeks) geschreven door Vladimir Megre.

Deze vrouw hoeft zich geen zorgen te maken over de hypotheek, de afwas of de boodschappen, en heeft de hele dag de tijd om in te tunen op wat er zoal gebeurt op aarde en indien gewenst, van afstand een bijdrage te leveren.
Ze is op de hoog...te van het wel en wee van de mensheid, opvoeding en onderwijs, de stand van zaken in de wetenschap en meer.
Vanaf het eerste boek van de serie maakt ze de auteur deelgenoot van haar zienswijze, ervaring, en haar droom voor de mensheid.

Anastasia heeft alleen al in Rusland miljoenen mensen geïnspireerd om hun aandeel in die droom, die ook hun droom blijkt te zijn, te verwezenlijken.

Miljoenen lezers overal ter wereld zijn geraakt door de boeken over Anastasia.

Anastasia leeft zonder huis in de Siberische taiga.

Ze is nooit naar een 'echte' school geweest.

Niettemin verklaart ze dat ze de inzichten van de westerse wetenschap tamelijk primitief vindt.

Voor een wereld in verwarring biedt ze inspiratie, een visie, en - in klare taal - haalbare en bevredigende oplossingen voor tal van onze gezondheids-, welvaarts-, ecologische en levensproblematieken.

Bovenal is de reeks een liefdesverhaal, en een verhaal over liefde voor het leven zelf.


 

http://megrellc.com/en/company/video/144/

8 delen zijn inmiddels in het Nederlands verschenen.

Hieronder volgt een beknopte weergave van het eerste boek;

De nuchtere Russische zakenman Vladimir Megre ontmoet op een reis met zijn koopvaardijschip over de rivier de Ob twee oude mannen. Zij willen zijn bemanning lenen om een zoemende Siberische ceder – vermaard om zijn heilzame werking – te oogsten. Megre gaat niet in op het dringende verzoek en zet zijn reis voort. Het voorval laat hem echter niet los, en een jaar later keert hij terug naar de plek van ontmoeting. Ditmaal zijn daar niet de beide mannen, maar ontmoet hij hun kleindochter, Anastasía. Het is het begin van een bijzondere relatie met een vrouw die - zonder huis - in volstrekte harmonie met haar omgeving in de taiga woont, nooit naar school is geweest en niettemin op de hoogte is van de gebeurtenissen in de wereld en de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Anastasía heeft niet alleen een visie voor de aarde en de mensheid, ze lééft die visie, en in dit eerste boek van deze serie maakt ze Megre deelgenoot.

Door te vertellen over familiedomeinen heeft Anastasia in feite het grootste geheim van Goddelijk leven onthuld.

Ze heeft de mens de weg terug naar het paradijs getoond.’–Anastasia’s grootvaderAls mensen hebben we allemaal de energie van het denken tot onze beschikking – de energie die de hoofdrol speelt in ieder scheppingsproces, omdat aan iedere manifestatie een gedachte voorafgaat.

Anastasia’s grootvader vertelt over het belang van onze gedachtesnelheid, hoe we deze kunnen verhogen – en hoe het eigenlijk gekomen is dat deze zo drastisch is afgenomen, met voorbeelden uit de lichte en duistere kanten van onze geschiedenis.

En hoe onze voeding en ons contact met de natuur op onze gedachtesnelheid van invloed zijn.

De gevolgen van ‘ondoordachtheid’ zijn overvloedig zichtbaar in de wereld om ons heen. De energie van het leven toont ons alternatieven, en de weg om deze te verwezenlijken.

Er zijn wel degelijk oplossingen, zelfs binnen handbereik.

 


Hoe het allemaal begon!

Vladimir Megre, auteur van The Ringing Cedars Series.
De auteur: Vladimir Megré 
Route van Megré's handelsreis uit 1994 
Route van het konvooi 
Het schip van Megré - de Mikhail Kalinin

 

Het verhaal van de auteur

Vladimir Megré, geboren in 1950, was een bekende ondernemer uit de Siberische stad Novosibirsk.

In 1994 vertelde een Siberische ouderling tijdens een tussenstop op een handelsreis langs de machtige rivier de Ob aan Vladimir Megré over het bestaan ​​van ‘rinkelende ceders’ – heilige bomen die lichamelijke ziekten kunnen genezen en de menselijke geest kunnen verheffen. De oudste vertelde hem over zo'n ceder die in het Siberische achterland groeide.

Geïntrigeerd, maar toegewijd aan zijn huidige onderneming, begon Vladimir Megré zich later te verdiepen in de literatuur over Siberische cederbomen en werd hij een van de eerste Russische zakenlieden die de enorme medicinale, voedings- en commerciële waarde van virgin olie, geperst uit Siberische cedernoten, herontdekte. Het leek erop dat de kennis van de geheime technieken voor het persen van de olie verloren was gegaan.

In 1995, vastbesloten om dit geheim te herontdekken en een zeer lucratieve productie van cedernootolie te lanceren, organiseerde Vladimir Megré een tweede expeditie langs de rivier de Ob.

Tijdens deze reis transformeerde een ontmoeting met de kleindochter van de oudste, genaamd Anastasia, hem echter zo diep dat hij zijn commerciële plannen, zijn handelsactiviteiten en tijdelijk zelfs zijn familie in de steek liet, en in plaats daarvan naar Moskou ging om zijn belofte aan Anastasia na te komen om een ​​boek te schrijven. over wat ze met hem had gedeeld.

Ze vertelde hem dat ze zijn boeken zou doordrenken met een energie die de geest zou verheffen en ervoor zou zorgen dat ze met miljoenen zouden worden verkocht. Trouw aan haar belofte is dit levensveranderende boek een internationale bestseller geworden en raakt nu de harten van miljoenen mensen over de hele wereld.

Anastasia , het eerste boek van de Ringing Cedars Series, vertelt het verhaal van zijn handelsreizen, zijn ontmoeting met Anastasia en de ongelooflijke gebeurtenissen waarvan hij getuige was tijdens de drie dagen die hij met haar doorbracht.

 

Anastasia toonde niet alleen de meest buitengewone fysieke, mentale en psychische krachten, maar ze deelde ook met hem haar unieke kijk op een breed scala aan onderwerpen zo divers als geluk, co-creatie , spiritualiteit, seksualiteit, opvoeding van kinderen , genezing, tuinieren. , natuur- en milieuvraagstukken, planetaire veranderingen en nog veel meer.

Vladimir Megré had niet kunnen weten dat zijn handelsreizen van 1994-1995 zijn hele leven zouden veranderen en de hele mensheid zouden beïnvloeden. Toch lijkt dit de onvermijdelijke impact te zijn van zijn ontdekking van Anastasia en haar opmerkelijke boodschappen voor de wereld, zoals opgetekend in de Ringing Cedars Series.

Met alleen al in Rusland meer dan 10 miljoen verkochte boeken, en nog eens een miljoen verkocht in 20 verschillende talen, verslinden Engelse lezers deze boeken nu opgewonden – met al meer dan 700.000 verkochte exemplaren – en boekwinkels beweren dat "deze boeken uit de schappen vliegen!" Een golf van opwinding overspoelt letterlijk de Engelssprekende wereld terwijl elke dag honderden lezers zijn boeken ontdekken.

En trouw aan haar belofte blijven de berichten van Anastasia in de Ringing Cedars Series zich als een woedend lopend vuurtje over Rusland en Europa verspreiden, waar nieuwsverslaggevers nu schrijven over een ‘nieuwe dageraad’ die zich ontvouwt en een ‘eco-dorpsrevolutie’ die plaatsvindt. kan het lot van het land – en dat van de hele wereld – veranderen.

Vladimir Megré woont momenteel in de buurt van de stad Vladimir, Rusland, 240 km (150 mijl) ten oosten van Moskou. Zijn secretaris is per e-mail bereikbaar op fond@anastasia.ru (Houd er rekening mee dat hij geen Engels leest of spreekt.)


Eetgerei van Siberisch cederhout
In de Oeral en Siberië is van oudsher de anti-bacteriële werking van cederhout bekend.

Daarom werden ook in de huishouding vaatwerk, bestek en eenvoudige huisraad van cederhout gebruikt.

Volgens Anastasia dient pijnboompittenolie uitsluitend met behulp van cederhouten persen gewonnen te worden, en mag in geen enkel geval metaal gebruikt worden, omdat dat de kwaliteit en energie van de olie doet afnemen.

De olie dient dan ook te worden ingenomen met een cederhouten lepel, of met een glazen of keramische lepel.

Ook kinderen eten graag met een cederhouten lepel.


 

Voor vragen en/of opmerkingen over deze site en onze producten kan je mailen naar brigittevanhengel@hotmail.com

Dank je, voor je tijd en interesse.

Laat je contact gegevens achter op onze contactpagina en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Elke maand verloten we onder de nieuwste nieuwsbrief aanmeldingen iets leuks!!

Doen! x

 

 

Alles is Liefde, Foto Art By Cick, Eerlijk Heerlijk Biologisch & CICK Design zijn allen onderdeel van ECHT ROOD HAAR.

 

                                              Because i have a vision. Since 1994

Sorteer op
 • Anastasia | Vladimir Megre | Deel 1
  Anastasia | Vladimir Megre | Deel 1

  SamenvattingDe nuchtere Russische zakenmaken Vladimir Megre ontmoet op een reis met zizjn koopvaardijschip over de de riever de Ob twee oude mannen.

  Zij willen zijn bemanning lenen om een rinkelende Siberische den te oogsten.…

  € 19,95
 • De rinkelende dennen van Rusland | Vladimir Megre | Deel 2
  De rinkelende dennen van Rusland | Vladimir Megre | Deel 2

  SamenvattingDe boekenserie 'De rinkelende dennen van Rusland' over de Siberische Anastasia heeft miljoenen lezers overal ter wereld een andere kijk op hun leven gegeven, hen geïnspireerd om hun scheppingskracht te benutten in…

  € 19,95
 • Schepping | Vladimir Megre | Deel 4 uit de Anastasia reeks
  Schepping | Vladimir Megre | Deel 4 uit de Anastasia reeks

  Waar gaat het over?Natuur & Spiritualiteit Schepping - Vladimir Megre Deel 4 in de Anastasia reeks (De rinkelende dennen van Rusland reeks)

  'Zie, Vladimir, het is maar zo'n klein zaadje.

  Maar wanneer je het in de aarde stopt,…

  € 19,95
 • De energie van het leven | Vladimir Megre | Deel 7
  De energie van het leven | Vladimir Megre | Deel 7

  Deel 7 van De rinkelende dennen van Rusland

  ‘Door te vertellen over familiedomeinen heeft Anastasia in feite het grootste geheim van Goddelijk leven onthuld. Ze heeft de mens de weg terug naar het paradijs…

  € 19,95
 • Het familieboek | Vladimir Megre | Deel 6
  Het familieboek | Vladimir Megre | Deel 6

  Natuur & Spiritualiteit

  Het Familieboek
  Deel 6 in de Anastasiareeks (De rinkelende dennen van Rusland reeks)

  Vladimir Megre ontmoet zijn inmiddels vijfjarige zoon, en komt tot verbijsterende inzichten. Het boek over de…

  € 19,95
 • Wie zijn wij? | Vladimir Megre | Deel 5
  Wie zijn wij? | Vladimir Megre | Deel 5

  SamenvattingNatuur & Spiritualiteit

  Wie Zijn Wij?
  Deel 5 in de Anastasiareeks (de rinkelende dennen van Rusland reeks)

  Aan de hand van zijn belevenissen met Anastasia schetst Vladimir Megres het ontstaan van een schitterende…

  € 19,95
© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel