Aardings Producten

Hey,

Moeder Aarde, letterlijk contact met haar, aarden dus, redt levens.

Bij de meest kwetsbare allerkleinsten

tot de zeer fragiele oudsten

en iedereen ertussen,

Jij en ik dus 😉

Lees even verder , Klik even op deze link en je weet alles 🙂  http://aarding.org/nl/discount/AFAIL5?aff=26

Het Weekend van het Hart, 
Hou je zeker niet in om je hartsenergie te delen met wie je lief is, te beginnen met jezelf uiteraard 😁

Redenen genoeg om het aarden (natuurlijker kan niet) even in de verf te zetten...
... meer bepaald de ondersteunende functie van de gratis aarde-energie die je geaard rijkelijk ontvangt voor je hart en bloedvaten.

We hebben terug een 'hartelijk aanbod' voor je klaar staan (zie verder) en wel nog:


Sta met mij even stil bij je hart, je centraal orgaan dat 24u op 24u voor je aan de slag is
en dat zonder aarding het een stuk moeilijker kan hebben.

Image


Een essentiële taak die aarden doet voor je lichaam is je bloedsomloop op de meest natuurlijke wijze daadkrachtig ondersteunen.

Als je jezelf aardt geeft de ontspannende werking de celwand van onze bloedcellen ogenblikkelijk een egalere oppervlaktespanning. De bloedcellen klitten zo zeer duidelijk minder aan elkaar waardoor het bloed beter stroomt en je bloeddruk daalt. Zo verminder je de kans op hart-en herseninfarcten aanzienlijk en worden je organen en klieren beter doorbloed.  Ze krijgen een betere toevoer van zuurstof, voedingsstoffen, supplementen en medicatie, en kunnen zo beter hun werk voor je doen.  Je hormoonsysteem komt terug in evenwicht en je weerstand wordt versterkt, mede door de ontstekingsremmende werking van het aarden, maar dit is een ander punt.

Spanning in je lichaam doet je bloed dus samenklitten. Dit noemt in de medische wereld het Rouleaux effect (eens Googelen ;-) of 'geldrolvorming' en is zeer gekend bij cardiologen. Een promotor in de US van het aarden (Earthing) Dr. Stephen Sinatra is trouwens een vooraanstaand cardioloog die een vijftiental wetenschappelijke publicaties over het aarden op zijn naam staan heeft (links op de site te vinden bij 'onderzoek').

Image
Hier zie je een beeld van dit Rouleaux effect op je bloedspiegel waarbij de spanning op het lichaam van links naar rechts met 1 Volt opgevoerd werd. 1 Volt is minimaal, meestal heb je ongeaard meer spanning op je lichaam in je slaapkamer en leefruimtes. Als je bv. een laptop aanraakt heb je ongeaard makkelijk tot 5 to 10 Volt op je lichaam of als je binnen een straal van 1 meter bent van elektrische apparatuur of kabels (ook bedmotoren, elektrische wekkers en dekens, verdeeldozen bij je bed, nachtlampjes, ...).

Aarding is bv. ook aanbevolen voor mensen die in hoog wonen. Statistisch gezien is de kans op beroertes hoger naarmate je verder van de begane grond verwijderd bent. De lichaamsspanning neemt immers ook toe volgens de hoogte waar je je bevindt met een vertraagde bloedcirculatie tot gevolg. Aarden lost dit probleem snel en efficiënt op.

Een verbeterde bloedsomloop betekent ook dat je lichaam egaler warm wordt of afkoelt. Door jezelf te aarden in bed heb je niet langer last van koude voeten of benen in de winter en geniet je van een aangenaam verdeelde lichaamstemperatuur in de zomer. Dit gebeurt zo goed als ogenblikkelijk.

Image

Jezelf aarden, bv. met een aardingslaken, is een uitstekende manier om je lichaam op de meest natuurlijke wijze te versterken.
De gratis energie die de aarde rijkelijk met jou deelt als je je met haar verbindt is van essentieel belang voor je welbehagen.​

Aarden werkt voor iedereen, zoals eten en ademen, we hebben allemaal dezelfde basisfysiologie.
Soms dien je wat geduld te hebben tot je lichaam terug in evenwicht komt. Begrijpelijk want sommige paadjes kunnen reeds een tijdje ingesleten zijn.
Maar eens de balans hersteld is, gaat je gezondheid en vitaliteit de goede kant op.


Lees even verder , Klik even op deze link en je weet alles 🙂  http://aarding.org/nl/discount/AFAIL5?aff=26

Als je nu je gezondheid en dat van je dierbaren risicoloos (niet tevreden geld terug) een boost wilt geven, krijg je 12% korting op je volledige aankoop. 

Deze korting werkt bovenop de huidige online getoonde kortingen die nu reeds oplopen tot een extra 30% (samen tot 32% dus).

Je bestelling (voor 22u.) komt binnen de 24u bij je toe in België en Nederland (behalve op weekends).

Niet tevreden van je aardingsproduct?

Je stuurt alles gewoon terug binnen de 2 maanden en je wordt volledig terugbetaald. 100% gegarandeerd.

Stel gerust verder je vragen aan Brigitte als iets niet duidelijk voor je is.

Klik even op deze link en je weet alles 🙂  http://aarding.org/nl/discount/AFAIL5?aff=26

© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel