Regenesis Magnesium producten.

 

Hoi, ik ben er achter gekomen dat veel mensen een tekort aan Magnesium hebben inclusief ikzelf!

Veel boeken hier over gelezen en mooie producten gevonden Regenesis Magnesium opname via de huid d.m.v. een bad of lotions.

Heb jij een magnesiumtekort?

Om erachter te komen of je een mogelijk een magnesium tekort hebt, kun je jezelf de volgen vragen stellen:

  • Heb ik vaak last van kramp en/of pijnlijke spieren?
  • Heb ik last van lusteloosheid of ben ik snel vermoeid?
  • Ben ik vaak gespannen, ervaar ik regelmatig stress?
  • Voel ik me depressief?
  • Heb ik last van slapeloosheid?
  • Heb ik reumatische klachten?
  • Heb ik wel eens hartritmestoornissen?
  • Heb ik regelmatig last van hoofdpijn en/of migraine?
  • Ben ik hyperactief?
  • Heb ik last van restless legs?

Als je meerdere van deze vragen met ja heeft beantwoord, is de kans groot dat je een magnesiumtekort hebt.

Zelfdiagnose
Helaas is het nog moeilijk je persoonlijke magnesiumgehalte te laten testen. De test die magnesium in het bloed bepaalt, is onvoldoende betrouwbaar. Hier bevindt zich namelijk slechts 1% van alle magnesium die in het lichaam aanwezig is.

Daarbij komt dat de behoefte aan (extra) magnesium zeer individueel bepaald is. Algemeen erkend is dat zwangere vrouwen, sporters en vrouwen in de overgang een grotere magnesiumbehoefte hebben. Maar ook zaken als medicijngebruik, het voedingspatroon en leefstijl (roken, alcoholgebruik, stress) spelen een rol.

Om erachter te komen of jij baat hebt bij extra magnesium heeft  Regeges is een methode voor zelfdiagnose ontwikkeld.Je neemt gedurende drie weken twee keer per week een voetenbad en gebruikt de overige dagen 15 tot 20 sprays van de magnesiumolie. Na drie weken heb je een goede indicatie of uw magnesiumbalans is verbeterd en je klachten zijn verminderd. Na drie weken kunt je de dosering aanpassen aan je eigen behoefte.

Je kunt het zelfdiagnosepakket nu bij Alles is Liefde bestellen! 

 

Health

Wist u dat magnesium in de top drie staat van de meest essentiële levensbehoeftes van de mens?

Magnesium vervult een hoofdrol in onze energiehuishouding: het is van vitaal belang voor meer dan 350 enzymatische processen. Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis voor een goede gezondheid.

Teveel magnesium wordt meteen door het lichaam afgescheiden. Echter, veel mensen hebben geen overschot maar een tekort aan magnesium.Een beetje maar vaak
Magnesium wordt constant door het lichaam benut en het heeft geen effectieve methode om het vast te houden. Toedienen via de huid maakt het mogelijk het ‘een beetje maar vaak’ te gebruiken en dat is ideaal voor het bijhouden van de gezondheid van uw lichaam. Begin langzaam. Probeer een beetje per keer (zie gebruiksaanwijzing) en herhaal regelmatig.

 

Soepele spieren en gewrichten

Magnesium speelt een belangrijke rol bij de werking van de spieren. Waar calcium verantwoordelijk is voor de contractie van spieren, zorgt magnesium voor de ontspanning. Magnesium is verantwoordelijk voor de verwijdering van melkzuur uit de spieren na inspanning of stress.

Een tekort aan magnesium veroorzaakt spierkramp, spierpijn of restless legs. Zechsal kan dit verhelpen. Ook bij reumatische klachten geeft Regenesis verlichting.

Aanbevolen producten: magnesium olie, dobberbad.

 

Anti-stress

Regenesis is een natuurljk rustgevend middel, dat zowel preventief (om te voorkomen) als curatief (helend) kan worden toegepast. Het ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten. De Engelsen noemen magnesium ‘ the relaxation mineral’ vanwege de totale ontspanning voor het hele lichaam die het veroorzaakt.

Aanbevolen product: heilzaam voetenbad , dobberbad, magnesium olie.

 

Jeuk en huidproblemen

De meest bekende toepassing bij de mens van magnesiumchloride is bij huidklachten. Het heeft een bewezen werking op de verjonging en het herstel van de huid. Bij schimmelvoeten, eczeem, psoriasis of andere huidklachten kan Zechsal verlichting geven.

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de psoriasis patienten baat hebben bij het gebruik van Regenesis  De huid verbetert zichtbaar, jeuk en schilfers nemen af. De body gel is speciaal ontwikkeld voor dit soort huidproblemen en is zeer krachtig en zuinig in gebruik.

De mildste methode is het baden in magnesiumkristallen (3,5 kg per keer). Dit bij voorkeur met een frequentie van 2 keer per week, als kuur. Na 10 tot 14 dagen treedt een zichtbare verbetering van de huid op. Na de kuur kan de huid in conditie worden gehouden met gemiddeld 1 bad per 10 dagen en met de body gel voor te behandelen plekken.

Aanbevolen producten: body gel, heilzaam voetenbad, kuurbad en kuurpakket.

 

Meer energie, tegen vermoeidheid

Magnesiumtekort is een bekend verschijnsel bij vermoeidheidsklachten. Er is veel onderzoek gedaan naar de invloed van magnesium bij ziekten als ME, chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie. Magnesium speelt een belangrijke rol in de stofwisseling en zorgt voor transport en opslag van insuline. Het gebruik van Zechsal geeft meer energie en gaat depressiviteitsklachten tegen.

Aanbevolen producten: heilzaam voetenbad , dobberbad, magnesium olie.

 

Verlichting bij hoofdpijn en migraine

Doordat magnesium het hoofd en de nekspieren ontspant, draagt het bij aan het reduceren van spanning.
Zechsal geeft in veel gevallen verlichting bij hoofdpijn.

Aanbevolen producten: magnesium olie, body gel.

 

Beter slapen

Door de algehele ontspanning in het lichaam die magnesium veroorzaakt en het wegnemen van stress, slapen veel mensen beter na het gebruik van Regenesis. Zelfs mensen met hardnekkige slaapproblemen rapporteren een veel betere nachtrust.

Aanbevolen producten: magnesium olie, magnesium gel, heilzaam voetenbad, dobberbad.

 

Zwangerschap en magnesium

Tijdens de zwangerschap is de magnesiumbehoefte verhoogd. Dit is vooral het geval in het zogenaamde derde trimester (28-ste tot 40-ste week). Extra magnesium blijkt het geboortegewicht en de ontwikkeling van de baby gunstig te kunnen beinvloeden. De transdermale toediening van Zechsal via de huid is daarbij veilig en effectief. Regegnis helpt zwangere vrouwen te ontspannen. Het pure en zuivere magnesium biedt verlichting bij klachten als restless legs en slecht slapen.

Aanbevolen producten: magnesium olie, heilzaam voetenbad, dobberbad.

 

Sterke botten, betere calciumopname

Onze botten bevatten ruim de helft van al het magnesium in het lichaam. Voldoende magnesium zorgt voor een betere opname van calcium en versterkt zo de botstructuur. Als onvoldoende magnesium aanwezig is, blijft het calcium onopgelost en veroorzaakt verkalking in de aderen, spieren en het weefsel tussen de gewrichten. Regenesis zorgt voor sterke botten!

Aanbevolen producten: magnesium olie, body gel.

 

Goede hartconditie

Magnesium is essentieel voor een goede conditie van het hart, de belangrijkste spier in ons lichaam. Hartritmestoornissen en hoge bloeddruk zijn symptomen van een magnesiumtekort. Regenesis helpt dit te voorkomen.

Aanbevolen producten: magnesium olie, heilzaam voetenbad.

 

Sports

De dagelijkse behoefte aan magnesium bedraagt 350 mg voor mannen en 300 mg voor vrouwen. Sporters hebben vaak een te laag magnesium gehalte als gevolg van hoge verliezen door transpiratie.
Regenesis is niet alleen de meeste effectieve aanvulling bij een magnesium tekort, het helpt ook om spierblessures te voorkomen en sneller te genezen. Daarnaast is het direct effectief bij kramp.Een beetje maar vaak
Magnesium wordt constant door het lichaam benut en het heeft geen effectieve methode om het vast te houden. Toedienen via de huid maakt het mogelijk het ‘een beetje maar vaak’ te gebruiken en dat is ideaal voor het bijhouden van de gezondheid van uw spieren. Begin langzaam. Probeer een beetje per keer (zie gebruiksaanwijzing) en herhaal naar behoefte.

 

Duursport

Regenesis verbetert de spierkracht, spierontspanning en het uithoudingsvermogen van de spieren. Bij een langdurige training wordt veel magnesium verbruikt. Wordt dit onvoldoende aangevuld dan kan dit leiden tot hartritmestoornissen en verkramping.

Aanbevolen:

- Voor en tijdens de training: sportspray
- Na de training: voeten- of dobberbad

 

Contactsport

Korte inspanningen, kracht en snelheid vragen om sterke spieren en soepele gewrichten. Het op peil houden van het magnesiumgehalte is daarom essentieel. Bij kramp of een blessure tijdens het sporten heeft het aanbrengen van Regenesis op de pijnlijke plek onmiddellijk effect.

Aanbevolen:

- Voor de wedstrijd: lage dosering sportspray (niet te veel, spierontspanning vermindert de explosiviteit)
- Blessure behandeling: direct sportspray aanbrengen en dagelijks herhalen
- Na de wedstrijd: nabehandeling met sportspray, of aanvulling door middel van een voeten- of dobberbad

 

Wandelen

Soepele spieren en gewrichten maken de wandeling ontspannend. Nabehandeling van de voeten en benen voorkomt spierpijn en pijnlijke voeten.

Aanbevolen:

- Voor de wandeling: sportspray
- Na de wandeling: dobber- of voetenbad


 

Pure kwaliteit

Het werkzame bestanddeel in Regenesis is magnesiumchloride, een mineraal in een pure en krachtige vorm. De Regenesis producten bevatten de hoogste concentratie van dit zuivere magnesium. 


De kwaliteit van het productieproces is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Productie en verpakking van de magnesiumolie, gel en badkristallen vindt plaats onder GMP-standaarden en HACCP-normen.

Dit geldt ook voor de body cream en de shampoo. Hiervoor is de receptuur ontwikkeld in samenwerking met Bio-Gen, gevestigd in Bad Ems Duitsland. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en voldoen aan de strenge regels van de BDIH (Bundesverband der Industrie- und Handelsunternehmen für Arzneimittel, Reformwaren, Nahrungsergänzungsmittel und kosmetische Mittel) voor natuurcosmetica.

De Regenesis producten zijn niet op dieren gestest, bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn 100% natuurlijk. Bij de keuze van de verpakkingsmaterialen en leveranciers proberen we het milieu zoveel mogelijk te ontzien.

 Heb je een vraag naar  1 van de andere Regenesis  producten b.v. de grootverbruik verpakkingen, laat dit ons weten dan nemen wij dit product op in ons assortiment! 


Een aantal jaren geleden maakte Ellen Vader, een Nederlandse die in Zuid Frankrijk woont, ons  attent op een Frans boek over het onderwerp magnesium.
Om een lang verhaal kort te maken: Ellen Vader heeft het boek met de Nederlandse titel Magnesium, de oplossing vertaald. Tot op heden zijn er al duizenden exemplaren verkocht. Ellen is inmiddels goed bevriend geraakt met de auteur, dr. Marianne Mousain en heeft het voor elkaar gekregen dat zij ondanks haar waanzinnig drukke schema, in Nederland wil spreken.

Dr. Richard Danel is voorzitter van het Magnesium Health Institute.
Hij is een expert op het gebied van magnesium. Hij stelt: “Door de moderne voedselprocestechnologie heeft het merendeel van de wereldbevolking
magnesiumtekorten opgebouwd. Als je iedere dag een beetje minder krijgt van een essentieel mineraal ga je op den duur klachten krijgen. Denk aan aderverkalking, verminderde spierfuncties, hartritmestoornissen, verhoogde bloeddruk, diabetes, gewrichtsklachten, etc. etc.
De pure magnesium die in Veendam op 1600 meter diepte wordt gewonnen kan enorm helpen om de magnesiumstatus van de mensen op een correct niveau te brengen.

 


Dr. Gert E. Schuitemaker

Dr. Gert Schuitemaker is een niet praktiserend apotheker en doctor in de Geneeskunde. Hij is gepromoveerd op een bevolkingsonderzoek naar risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hij houdt zich al sinds 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde, zoals die is gedefinieerd door tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling in het tijdschrift Science.
Dr. Schuitemaker is een briljant auteur zowel in magazines als in boeken. We telden 14 boeken op zijn naam, waarvan het laatste boek Gezond met voedingssupplementen is.
Hij is al jaren een expert op het gebied van supplementen. Zijn motto is: eerst gezond eten (maar dan ook echt gezond), dan aanvullen met supplementen en als het niet anders kan een medicijn. Maar het kan niet zo zijn, aldus Schuitemaker, dat tekorten van mineralen (met name de klachten ervan) behandeld worden met medicijnen.

Magnesium wordt het wondermineraal of de vonk van het leven genoemd en is een zeer belangrijk element dat onze onverdeelde aandacht verdient.

 

Het Chinese teken "Mei" is samengesteld uit de symbolen voor "mineraal" en "mooi".

In de top drie van de meest essentiële levensbehoeftes van een mens staat magnesium op drie; voorafgegaan door zuurstof en water.

Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis voor een goede gezondheid. Veel mensen hebben onwetend een ernstig chronisch tekort met alle daaruit voortkomende gevolgen van depressie tot hart- en vaatziekten, van autisme tot diabetes en van migraine tot MS.

In Nederland is de bodem zeer arm aan het element magnesium.

Het gebruik van kunstmest én de industriële voedingsbewerking heeft over het algemeen tot gevolg dat veel mensen in Nederland lijden aan klachten die worden veroorzaakt door min of meer ernstige chronische tekorten van vooral magnesium.

Ook zorgen factoren als stress, medicijngebruik, luchtvervuiling, vaccinaties en electrosmog voor een sterke daling van het magnesiumgehalte in het lichaam.

Magnesium reguleert maar liefst 325 enzymen in ons lichaam waarvan de productie, het transport en de opslag van energie de belangrijkste functie is.

Ook draagt het mineraal zorg voor de elektrische geleiding in ons zenuwstelsel. Het reguleert ons hartritme, onze bloeddruk en voorkomt epilepsie.

Magnesium is essentieel voor de eiwitsynthese van DNA en RNA, dus voor groei en ontwikkeling en het speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van een goed functionerend immuunsysteem.

Het reguleert tevens de calciumopname in de cellen en waar calcium zorgt voor de contractie, daar zorgt magnesium voor de relaxatiefase. Beiden werken samen en kunnen niet zonder elkaar.

Magnesium zorgt dus voor de broodnodige ontspanning van alle skeletspieren, ingewanden en van de hersenen.

Het zorgt voor een goede slaap en is minstens zo belangrijk voor een goede botopbouw als calcium.

Een groot deel van de botontkalkingepidemie is te wijten aan een chronisch magnesiumtekort.

Dit wordt in de reguliere geneeskunde volledig veronachtzaamd.

 

De symptomen van een mogelijk magnesiumtekort en een verhoogde behoefte zijn indrukwekkend:

 

Verstijfde, verharde en verkrampte spieren, nervositeit, (chronische) vermoeid, overspannenheid, uitputtingsverschijnselen, onrust, prikkelbaarheid, alertheid-, concentratie-, geheugen- en woordbenoemingsstoornissen, duizeligheid, hoofdpijn, te hoge of te lage bloeddruk (magnesium is een 'natuurlijke bètablokker'), slaapstoornissen, constipatie, overgevoeligheid voor lawaai en (fel) licht, angsten, fobieën en depressiviteit, stotteren, hyperreactiviteit en onhandelbaarheid en nauwelijks te beïnvloeden onrust bij (jonge) kinderen.

 

Problemen met circulatie, spijsvertering, spieren en het zenuwstelsel hangen vaak samen met een magnesiumtekort net als aandoeningen die met "de oude dag" te maken hebben aangezien vooral ouderen vaak een ernstig chronisch magnesiumtekort hebben.

Onderzoeken tonen het verband aan tussen een chronisch magnesiumtekort en astma, diabetes, alcoholisme, Alzheimer, epilepsie, autisme, ADHD, kanker, hart- en vaatziekten, CVS, migraine, menopauze, osteoporose, PMS, vruchtbaarheidsproblemen, SIDS, cariës, RSI, auto-immuunziekten zoals MS, ALS, reuma, psoriasis en eczeem, de ziekte van Parkinson en psychische aandoeningen als angst- en paniekstoornissen, depressiviteit, stemmingswisselingen, agressie, bipolaire stoornissen en schizofrenie.

Magnesium wordt zo massaal genegeerd door de huidige medische orde, deels door onwetendheid bij veel artsen maar ongetwijfeld ook omdat zij niet te patenteren is.

Een goed magnesiumgehalte zou veel mensen op een goedkope manier een stuk gezonder houden hetgeen vele miljarden aan inkomsten zou schelen voor de farmaceutische industrie. Het zou mensen bekrachtigen en onafhankelijker maken, om nog maar te zwijgen over al het lijden dat door het aanvullen van magnesium zou kunnen worden voorkomen.

Magnesium wordt ook wel het best bewaarde geheim tot gezondheid en verjonging genoemd.

Het gebruik van magnesiumrijke voeding kan een tekort aanvullen, zoals (biologische) bladgroenten en alle groene groenten, cacao, noten, pitten en zaden.

Als het gaat om het aanvullen van een ernstig chronisch tekort kan ook gekozen worden voor extra suppletie. Magnesiumchloride is de vorm die het beste wordt opgenomen door het lichaam.

In veel gevallen verdient de toepassing hiervan via de huid de voorkeur omdat lang niet bij iedereen orale suppletie voldoende werkt.

In zijn boek "Transdermal Magnesium Therapy" focust Mark Sircus (

http://www.magnesiumforlife.com/) zich op één van de meest belangrijke, opwindende en natuurlijke manieren van magnesium aanvulling; dat is opname door de huid.

Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat dit vitale mineraal het lichaam binnentreedt door de huid, waardoor voor ons voordelige fysiologische processen optreden zoals een natuurlijk verhoging van de DHEA productie, die op geen enkele andere manier plaatsvindt.

Mark Sircus heeft de onderzoeken over magnesium verzameld en vond honderden gevallen die haar essentiële rol voor het behoud van gezondheid bewijzen.

Nederland bezit de grootste voorraad ter wereld aan zuiver magnesiumchloride die wordt gewonnen in Veendam uit de Zechstein laag, en die nu voornamelijk wordt gebruikt, met veel succes, voor de bestrijding van huidklachten zoals psoriasis en eczeem.

Maar de toepassingen zijn nog veel breder. Het gebruik van magnesiumchloride in de vorm van olie, gel en zout is de meest natuurlijke manier om een magnesiumtekort aan te vullen en zo te genezen van een reeks aan klachten en/of erger te voorkomen.

De Zechstein magnesiumproducten en de Regenis magnesium producten zijn te bestellen bij Allesisliefde.com

In haar boek "The Magnesium Miracle" belicht Dr. Carolyn Dean (

http://www.carolyndean.com/) op begrijpelijke wijze het grote belang van magnesium, hoe een tekort samenhangt met veel aandoeningen, hoezeer dit onderbelicht is door de gevestigde medische orde en hoe mensen hun gezondheid weer in eigen hand kunnen nemen.

 

 

MAGNESIUM, EEN WONDER MINERAAL.
Het aantal fysieke ziekten en/of psychische problemen nemen steeds meer toe, ze worden vaak toegewezen aan de drastische veranderingen in onze maatschappij, onze zorg, ons eten, enzovoorts.  We kennen allemaal wel mensen met het vermoeidheidssyndroom, burn-out, stress, fibromyalgie, postnatale depressie, PDD-NOS, ADHD, Autisme, spierziekten, hartproblemen, voedselallergie, enzovoorts. Ook krijgen steeds meer mensen de ziekte van Parkinson of Alzheimer.

Al deze mensen zoeken naar oplossingen, de een neemt medicijnen de ander zoekt naar een alternatieve therapie.

Toch is de oplossing soms eenvoudiger dan we denken.
De eerder genoemde problemen of ziekten kunnen te maken hebben met een magnesium deficiëntie (een tekort aan magnesium). Als dat zo is dan is elke vorm van een medicijn of therapie niet adequaat omdat eerst het magnesium tekort aangevuld zou moeten worden.

Maar hoe weten we dat we een magnesium tekort hebben? Volgens vele wetenschappers heeft het merendeel van de mensen een groot magnesium tekort door de uitputting van de aarde waardoor er te weinig magnesium in ons voedsel zit. En als je te weinig magnesium binnenkrijgt dan kan je lichaam (zowel fysiek als mentaal) niet goed functioneren. Vergeet niet dat magnesium zorgdraagt voor maar liefst 325 enzymen in ons lichaam waarvan de productie, het transport en de opslag van energie de belangrijkste functie is. Ook draagt het mineraal zorg voor de elektrische geleiding in ons zenuwstelsel. Het reguleert ons hartritme, onze bloeddruk en voorkomt epilepsie. Magnesium is essentieel voor de eiwitsynthese van DNA en RNA, dus voor groei en ontwikkeling en het speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van een goed functionerend immuunsysteem. En .....met een met een goed functionerend immuunsysteem kan je niet ziek worden.

 
 

Hoe kan je magnesium het beste aanvullen?
Helaas zijn er maar weinig goede magnesium supplementen.De meeste magnesium supplementen in de vorm van tabletten of capsules bestaan voor een groot gedeelte uit vulmiddelen, glansmiddelen, bindmiddelen, coatings, converveermiddelen, smaak en kleurstoffen. En je zou het niet zeggen maar ook poeders bevatten veel vulmiddelen, kleurstoffen, antioxidanten etc.etc. In het geval van pillen zijn de werkzame stoffen vaak zo gering (vaak niet meer dan enkele honderden milligrammen per pil of capsule) dat u deze nauwelijks kunt vastpakken laat staan inslikken. Een pil moet dus volume krijgen om als basis voor de werkzame stof te kunnen dienen.
De fabrikant voegt daarom een groot scale aan hulpstoffen toe. Al deze hulpstoffen zijn overbodig en vele ervan zijn zelfs belastend. U zou schrikken als u de lijst bekijkt welke hulpstoffen dit zijn om maar één pil te maken. Hieronder slechts een kleine opsomming van hulpstoffen.
Lactose (melksuiker)- Microcrystalline Cellulose - Hydroxypropyl Cellulose-Povidone - Magnesium Stearaat (Smeermiddel)- Stearinezuur - Polyethyleen Glycol - Triacetine (Plastificeermiddel) - Titanium Dioxide - Iron Oxide.
In de top 5 van in Nederland verkochte magnesiumtabletten of capsules zitten voor 40% tot 75% aan voor het lichaam nutteloze en belastende stoffen.

De keuze voor magnesium olie of gel is dan al gauw gemaakt.
Magnesium olie uit de Zechstein Zee bevat naast pure zuivere magnesium chloride (Magnesium zout) slechts zuiver water en GEEN ENKELE HULPSTOF  die noodzakelijk zou zijn voor de smaak en/of houdbaarheid. Magnesium chloride is door de hoge concentratie van 31% jarenlang houdbaar.
Magnesium olie of gel gebruik je door op de huid aan te brengen. De huid is ons grootste orgaan en neemt magnesium olie makkelijk op zonder vervelende bijwerkingen in de maag of darmen.

We noemen dit transdermale opname.
De sprayformule voor transdermale opname is zo effectief dat tot 70 procent van de werkzame stoffen daadwerkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Deze methode zorgt ervoor dat uw lichaam alle benodigde magnesium kan benutten.  Door transdermale absorptie komt de magnesium direct in de bloedbaan en opname in de cellen is een kwestie van enkele minuten.


Neem eens de proef op de som en smeer je 's avonds en 's morgens licht in met magnesium olie of gel en houdt dit minimaal 2 maanden vol.

In veel gevallen zijn de resultaten verbluffend.

 

Voor vragen en/of opmerkingen over deze site en onze producten kan je mailen naar info@allesisliefde.com.

Dank je, voor je tijd en interesse.

Laat je contact gegevens achter op onze contactpagina en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Elke maand verloten we onder de nieuwste nieuwsbrief aanmeldingen iets leuks!!

Doen! x

 

 

© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel