Bernards Exclusives | Exclusives auto s.

 

 

WELKOM BIJ BERNARDS EXCLUSIVES

Onze jarenlange ervaring in het exclusieve autosegment gecombineerd met ongeëvenaarde passie en kennis zorgen keer op keer voor tevreden klanten. Ervaar wat wij voor u kunnen betekenen!

 

 

Wie zijn wij?

Bernards Exclusives B.V. is in 2014 opgericht door Camille Bernards. Hij begon al op jongere leeftijd met de verkoop van auto’s en kreeg al snel in de gaten dat het exclusieve segment hem goed ligt. Door zijn relaties wordt hij vaak als een perfectionist gekenmerkt, oog voor detail in zowel de auto als in het rond maken van de deal.

 

Wat doen wij?

Bernards Exclusives B.V. is gespecialiseerd in het verkopen van nieuwe en gebruikte exclusieve auto’s. Uiteraard kunt u niet alleen voor Bentley’s, Porsche’s of Ferrari’s bij ons terecht, maar ook voor bijvoorbeeld merken als Audi, BMW en Mercedes-Benz. Veel auto’s aangeboden op onze site zijn ingeruild door vaste klanten op auto’s die wij op bestelling geleverd hebben. Ook verkopen wij vaak auto’s in opdracht van onze klanten, die hierdoor hier geen omkijken meer naar hebben. Bent u opzoek naar een auto die wij op dit moment niet op voorraad hebben?

Bel of mail ons dan en wij gaan voor u op zoek!

 

© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel