Brigitte By Cick | Inspiratie Coach

Hee mooie vrouw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een uitnodiging voor jou vol inspiratie!

Verlang jij ernaar jezelf en je ware potentieel te (her) ontdekken?
Wie is nu eigenlijk mijn ware ik?
Lees dan hier het verhaal van Milou een echte “Luxery Woman”, een carrièretijger die zich herkende in mijn uitnodiging: "Hee Mooie Vrouw".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Misschien herken jij jezelf ook?

Je bent een Luxury Woman een carrièretijger. Je leeft voor en in de buitenwereld, als je in de spiegel kijkt zie je een mooie, begeerlijke en succesvolle zaken vrouw. Maar sinds kort zie je nog meer, een lege blik, je voelt je steeds vaker een gouden ei zonder gelukkige inhoud. De eenzaamheid, de leegte is wat je steeds vaker uitstraalt en daar wordt je ongelukkig en onrustig van.

Empty en vooral eenzaam, je slaapt ook onrustig en droomt veel tegenwoordig. . .
Het leventje van nu vervuld je niet langer, je vraagt je steeds vaker af, is dit het nu? Mooi huis, leuke job, luxe uitjes en trips, leuke vent, feestjes, aanzien, geld, gezellige vriendengroep etc.? En dan ook nog al die ballen in de lucht houden met de kids, van en naar school, sporten, vriendjes die komen eten en slapen. Pfffff, je bent kapot aan het eind van de dag. O, o, wat zijn we gelukkig!

Vorige week woensdag waagde je het erop om je overpeinzingen, je vragen en gevoelens, (heel kwetsbaar) te delen in je vriendengroep tijdens het wekelijks koffie en babbel momentje.

Had je dit maar nooit gedaan want de negatieve reacties waren niet van de lucht.

Zoals die van Jill bijvoorbeeld: Hee, wat doe jij opeens moeilijk en serieus zeg, niet van die ingewikkelde vragen stellen hoor, het leven is kort dus geniet!

Daar stond je dan op je vrije dag. Een illusie armer en geen steek verder in je leven. Hier hoef je dus ook geen support op jouw vragen te verwachten. Vroeger voelde je je prima tussen al die luxe renpaardjes, maar daar begin je nu ineens aan te twijfelen.

Een midlife crisis dan? Zou dat het zijn? Nee dat kan niet, daar ben je te jong voor. Toch?

Je voelde je rot en dacht wat nu?


De ont-moeting vol inspiratie.
Even lekker shoppen en daarna een uitgebreide lunch met een goed glas wijn? Meestal helpt dit. Ja, in m'n eentje zeker, gezellig, maar niet heus. Nee, dit voelt niet goed.

Eerst maar een kop sterke koffie om bij te komen van dit alles, bij dat nieuwe hippe tentje hier om de hoek. Je pikte nog even de laatste LINDA mee en ging zitten op het terras, bestelde en keek even om je heen.

Je blik bleef hangen op een leuke meid, (nou ja meid) in ieder geval een kleurrijke dame, beter gezegd.
Je weet niet waarom maar op de 1 of andere manier straalde zij iets bijzonders uit, zeker geen alledaags type met haar hoed op, geen dure uitstraling maar wel stijlvol!

Ze zat lekker in het zonnetje te lezen in haar boek, en maakte af en toe wat aantekeningen. Een heel relaxed plaatje.Toeval?
Wanneer heb ik voor het laatst gelezen dacht Milou, sinds mijn studietijd niet meer eigenlijk, ik lees meestal alleen mijn I phone. Vroeger als kind verslond ik boeken.

Zo zat ik een beetje te mijmeren op het terras.

O, de kleurrijke dame staat op en komt nu richting mijn tafeltje en stelt zich voor als Brigitte By Cick-Inspiratie Coach. Ik voelde je zo kijken naar mij, zegt zij, en puur intuitief stond ik op, luisterend naar mijn hart op weg naar jou. En wilde je vragen of ik je ergens mee kan helpen?

Wow, die is direct en wat een leuke spontane actie, dacht ik.

Voordat ik het wist zat ik bij haar aan het tafeltje en vertelde zomaar mijn verhaal, alle shit van de laatste paar weken, mijn dromen, mijn vragen en alles wat mij bezig houdt, ik kon niet stoppen en struikelde bijna over mijn eigen woorden.

En Brigitte By Cick? Zij luisterde.


Tot zover, mijn verhaal.

Dit is het begin van een reis die ik nu met Brigitte By Cick maak. Zij coacht en inspireert mij op veel vlakken.

Ik krijg antwoord op heel veel vragen. Zij weet veel, door haar eigen leven en door haar eigen diepe dalen is zij een ervaringsdeskundige geworden met het in praktijk brengen van haar levensmotto: Licht Leven.

Zij is moeder van vier zoons die zij alleen heeft opgevoed en begeleidt heeft naar succesvolle volwassenen. Brigitte By Cick is een auto-didact en een echte levenskunstenaar, dit merk je aan alles. Zij heeft eerlijkheid en authenticiteit hoog in haar vaandel staan, kan giga goed "Out of the Box" denken en is ook nog eens spiritueel!

Was dit het misschien wat mij bij onze eerste ontmoeting triggerde? Of was het de spontaniteit en het volgen van je intuitie door het leren luisteren en volgen van je eigen hart waar zij over sprak?

Wie het weet mag het zeggen!

Wat ik wel weet is dat mijn leven nooit meer hetzelfde is sinds ik Brigitte By Cick heb ont-moet. Als ik nu in de spiegel kijk en vraag: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.................Wie is het mooiste van het land?

Dan zie ik een gelukkige, blije Luxury Woman, Milou. Wow. Wat een CICK, dit ben ICK realiseer ik mij dan. En nu van binnen en van buiten! LUCKY ME.

Ik ben door deze ontmoeting en het aangaan van de reis met Brigitte Cick echt thuis aan het komen en vooral dan in mijn eigen lijf. Ik snap mijzelf steeds beter, heb contact met mijn intuitie en heb inzicht in mijn dromen en mijn zijn hier op deze mooie aarde.

Ik zit lekker in mijn vel en nog een leuk x-traatje, Brigitte By Cick weet ook heel veel over mooi en gezond eten en een groen en duurzaam leven, maar dan vanuit haar hart en niet vanuit de commercie belicht.

Wil je meer van haar weten? Nodig haar dan eens uit voor een inspirerend gesprek, je leven veranderd echt !

Stuur even een pb-tje naar: brigitte@cick-design.nl.

Lieve groet vanuit Ibiza: Milou.

 

 

Milou is nu dankzij het programma: "Hee Mooie Vrouw" niet alleen de echte “Luxery Woman” die ze al was, maar nu ook blij en gelukkig!

Met een liefdevolle groet,

Brigitte By Cick - Inspiratie Coach

                                            ..... Op weg naar een Succes Vol & Gelukkig Leven .....


Pippi Langkous in Woerden?

 

Eindelijk is het zover.

Binnenkort start ik een pilotgroep met mijn nieuwste programma: IK HOU VAN MIJ.
Een mini programma online waarin ik je stap voor stap meeneem en thuis laat komen in je eigen hart, want dit klopt altijd:).

Dit doen we door middel van de LEEF methode.

In dit programma deel ik je heel transparant en open mijn eigen levenservaringen en lessen.

Waarom die voor jou waardevol zijn?

Dat zal ik je vertellen.

Ik kom namelijk van ver…

Pippi Langkous van Hengel? 

Huh?

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik was de Pippi Langkous van de jaren ’60: een verlegen en onzeker roodharig meisje met mooie krullen die op een woonboot met ongelooflijk veel dieren woonde. Maar helaas met weinig ruimte om te mogen ZIJN wie ik ben. Hierdoor werd ik meer en meer onzeker. 

Ik was nooit goed genoeg en vertoonde giga aangepast gedrag om mij te handhaven in deze wereld, zowel thuis als op school.


Toen ik naar de Spinazie Academie (Huishoudschool) moest, verdween het lieve aangepaste roodharige meisje en kwam er een rebelse puber tevoorschijn; ik nam de regie in eigen handen. Ik woonde op mijn 16e op mezelf en ben op mijn 21e getrouwd en had intussen ontdekt dat ik een super HSP-er en ADHD-er in top was. Puzzelstukjes vielen steeds meer op zijn plaats. Sinds 1996 ben ik ondernemer, inmiddels als single mom van 3 zoons. Met een paar pubers in huis een heftige combi. Maar…

Mijn lijfspreuk is: KAN NIET, BESTAAT NIET! Ik zie altijd en overal uitdagingen en kansen en heb vanaf 2005 meerdere winkels gehad.

Alles is liefde Boutique was de eerste conceptstore in Nederland waar ik o.a. trendy en handmade producten en meubels verkocht en de beroemde By Cick laarzen en meer. Mijn collectie was duurzaam en uniek met diverse producten en toch 1 geheel in uitstraling en kleur. 

In mijn winkels heb ik vele mooie ontmoetingen en inspirerende gesprekken gehad, welke spontaan ontstonden. De energie klopte en het had vaak een spirituele setting. Puzzelstukjes vielen spontaan op hun plek voor mijn klanten. Het leek wel MAGIC. Ik hou van mijn werk als interieur stylist en inspiratie-coach.

Na verloop van tijd begon het 80 uur werken per week zich te wreken. Voor de buitenwacht was ik nog steeds de Power Woman die het in haar eentje allemaal klaar speelde met haar inmiddels 4 zoons en haar Alles is liefde  Boutique - Concept Store. Maar ik ging giga over mijn eigen grenzen heen, lekte energie en was hard op weg naar een burn-out. Ik bemerkte dat ik niet meer trouw was aan mijn eigen hart, meer leefde in de waan van de dag en steeds meer leefde met de handrem erop.

Dit was niet de bedoeling geweest toen ik ooit voor mijzelf begon. Met pijn in mijn hart besloot ik te stoppen met mijn winkel, waardoor ik weer meer tijd en ruimte kreeg om te doen waar m’n hart altijd al vol van was: creeëren en verbinden. Een leven in Flow.

Deze levenservaringen van de afgelopen 40 jaar als single mom en ondernemer hebben mij gebracht, daar waar ik nu ben; een passievolle ondernemer in verbinding met mijn eigen hart.


En zo begon mijn nieuwe avontuur en ontwikkelde ik de LEEF methode, mijn unieke visie op een fijn en liefdevol leven.

Dit alles wil ik delen ter inspiratie voor jou!

Zodat jij ook kunt gaan zeggen: Wat heb ik hier naar verlangd, ik ben nu eindelijk thuis: IK HOU VAN MIJ. 

 

 

Mag ik jou ook inspireren?

Of wil je op de hoogte gehouden worden van mijn programma?

Stuur dan even een email naar brigitte@cick-design.nl

Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Lieve groet:

Brigitte By Cick - Inspiratie Coach.

 

 

                        

Brigitte van Hengel

Alles is Liefde / By Cick fotostock, interieurstyling & vormgeving.

Postadres: Kromwijkerkade 29,

3442eh Woerden.

tel: +31 (0) 6 411 94 054
e-mail: brigittevanhengel@hotmail.com
twitter: @brigitteCick
facebook: facebook.com/allesisliefdecom 

instagram: allesisliefdeboutique

pinterest: allesisliefdebycick

linkedin: brigitte van hengel
www: love-isall.com

etsy.com: etsy.com/shop/CickDesignAmsterdam


 

Zomer 2023

Ik ben heerlijk aan het genieten van de zomer en de zomerse temperaturen.

Lekker thuis aan t werk achter mn PC, werken aan mijn online academie.

Dan loop ik weer even de tuin in met een kop koffie en een hoofdtelefoon op luisterend naar een inspirerende podcast. 

En ondertussen natuurlijk een gezond kleurtje mee pakkend:)


Soms ben ik op pad met klanten om hen te dienen van advies en inspiratie als Interieur Stylist.

Samen creeeren we dan iets moois!

Heb jij ook zin in iets nieuws, sfeervolle en leuke producten voor in huis en de tuin. 

Voor meer info stuur mij even een mailtje via brigitte@cick-design.nl.

 

 


                                       Je kunt mij inhuren als Inspiratie Coach.

 

Even kort door de bocht, ik krijg regelmatig de vraag om mijn levens ervaringen en kennis te delen met de ander op allerlei gebied, vooral op het pad van innerlijke groei en leven in vrijheid en Flow!

Puur intuitief doe ik dit nu, van hart tot hart.

Je kunt een afspraak maken voor een bezoek bij mij thuis, of op locatie.

Mijn uurtarief voor een coachings gesprek 1 op 1 is € 75,00 (plus eventuele reiskosten van € 0,19 per km, buiten Woerden).

We kunnen natuurlijk ook een uur een lekkere wandeling maken.

Net wat jij wil en waar jij behoefte aan hebt op dat moment.

Hoe heerlijk is te leven dicht bij je eigen hart en vooral trouw te zijn aan je zelf.

Dit heeft mijn besluit van het stoppen met m n winkel Alles is liefde Boutique en het roer om te gooien en m n trip van bijna 2 maanden Down Under mij geleerd!

Alles kan, en soms heb je wat hulp hierbij nodig :).

Je hebt altijd een keuze, in alles wat je doet, ik wil je graag helpen hierbij.

Voor styling adviezen en coachings gesprekken op maat: mail even naar brigitte@cick-design.nl of bel +31 641194054.

 

Tip: Alleen reizen, heel goed voor je zelfvertrouwen. Hierboven ben ik lekker aan t lezen op de Gili Islands. :)

All you need is love; Brigitte-Cick | B12.

Volg mij op Facebook;  https://www.facebook.com/Allesisliefdecom/

                  Instagram;  https://www.instagram.com/allesisliefdeboutique/

                  Pinterest;    https://nl.pinterest.com/allesisliefdebycick/

 

#nieuwsbrief  #australie #bali  #allesisliefdecom #reizen #downunder #zelfvertrouwen  #fotografie #brigittevanhengel #giliislands #lifestylecoach #interieurstyling #etcculemborg #mediumavond #engelentaal #lightlanguage #judysatori #zelfvertrowuwen #zelfrespect #nieuwinterieur #cickideeentijdkaart #interiordesign #spiritualiteit #b12 #bycick #allesisliefdeboutique #allesisliefde #brigittecick #winkelsluiting #voorstraat11 #levensgeluk #liefde #love #byronbay #innerlijkegroei #me #volgmij #bijmijthuis #greenlife #sea #beach


 

Waar kan ik jou mee helpen?

Ik help en inspireer mensen graag.
Van deze passie heb ik mn business gemaakt.

Ik help graag mensen op weg die nu wel wat inspiratie in hun leven kunnen gebruiken.

Vraag; Waar heb jij nu behoefte aan?

Je mag mij een email sturen naar brigitte@cick-design.nl met in t kort jouw wens!

Dan ga ik kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Gewoon een cadeautje van mij aan jou. 😘

Brigitte By Cick - Inspiratie Coach. 


 Lente 2022 workshop, Componeer jouw eigen Foto-gra-sfeer

 


Voor vragen en/of opmerkingen over deze site en onze producten kan je mailen naar

brigittevanhengel@hotmail.com

Dank je, voor je tijd en interesse.

Laat je contact gegevens achter op onze contactpagina en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Elke maand verloten we onder de nieuwste nieuwsbrief aanmeldingen iets leuks!!

Doen! x

 

 

Alles is Liefde, Foto Art By Cick, Eerlijk Heerlijk Biologisch & CICK Design zijn allen onderdeel van ECHT ROOD HAAR.

 

                                              Because i have a vision. Since 1994

Sorteer op
 • -68%

  Ik hou van mij & LEEF.
  Ik hou van mij & LEEF.

  Binnenkort lanceer ik mijn mini programma online:

  "Ik hou van mij" met de LEEF methode.

  Het is een pilot dus super geprijsd.

  Meer weten of inschrijven?

  Stuur mij even een PB tje naar brigitte@cick-design.nl

  € 147,00 € 47,00
 • Pippi Langkous- van Hengel
  Pippi Langkous- van Hengel

  Pippi Langkous van Hengel?

  Wie is dat?

  Eindelijk is het zover.

  Binnenkort start ik een pilotgroep met mijn nieuwste programma: IK HOU VAN MIJ.

  Een mini programma online waarin ik je stap voor stap meeneem en thuis laat komen…

  € 149,00
 • Hee mooie vrouw | Wandel aanbieding.
  Hee mooie vrouw | Wandel aanbieding.

  Hee mooie vrouw.

  Wandel aanbieding.

  Vraag jij je ook wel eens af, wat is mijn missie hier op aarde?

  Omdat je eigenlijk alles al hebt wat jouw hartje begeert.

  Verlang jij er naar jezelf en je ware potentieel te (her)…

  € 147,00
 • Inspiratie Coaching | Op maat
  Inspiratie Coaching | Op maat

  Nieuw.

  Je kunt mij inhuren als Inspiratie Coach |1 op 1 | Op maat !

  Even kort door de bocht, ik krijg regelmatig de vraag om mijn levens ervaringen en kennis te delen met de ander op allerlei gebied, vooral op het pad van…

  € 75,00
 • -41%

  Een nieuw interieur met uw eigen interieur | Aanbieding
  Een nieuw interieur met uw eigen interieur | Aanbieding

  Een nieuw interieur met uw eigen interieur.

  Juist nu ;)

  Herkent u dit?

  U kijkt een leuk TV programma over wonen en/of u bladert door een inspirerend woonmagazine en u denkt dit wil ik ook wel, een nieuw interieur.

  Maar ja, dit…

  € 249,00 € 147,00
 • Hee mooie vrouw | Winteraanbieding
  Hee mooie vrouw | Winteraanbieding

  Hee mooie vrouw! Winter aanbieding

  Vraag jij je ook wel eens af, wat is mijn missie hier op aarde?
  Omdat je eigenlijk alles al hebt wat jouw hartje begeert.A real luxury woman! :)

  Verlang jij er naar jezelf en je ware potentieel…

  € 75,00
 • Interieur Styling Advies
  Interieur Styling Advies

  Zomer 2021

  Ik ben heerlijk aan het genieten van de zomer en de zomerse temperaturen.

  Lekker thuis aan t werk achter mn PC, werken aan mijn online academie.

  Dan loop ik weer even de tuin in met een kop koffie en een…

  € 75,00
 • Interieurstyling | De CICK Ideeën Tijd Kaart
  Interieurstyling | De CICK Ideeën Tijd Kaart

  InterieurstylingNieuw in de collectie, een stijl en sfeervolle meubelcollectie, banken, stoelen, lampen, tafels, kasten, en kindermeubelen

  Ik kan ook met je op pad naar het ETC Design Center in Culemborg met een grote collectie…

  € 275,00
 • -41%

  Winter aanbieding | Interieur Styling
  Winter aanbieding | Interieur Styling

  Baal jij ook? :)Baal jij er soms ook zo van, die puinhoop in jou huis die in de verste verte niet lijkt op een thuis?

  De energie stroomt gewoon niet.

  Wel zo belangrijk als je huis nu in deze corona tijd ook je werkplek is…

  € 249,00 € 147,00
© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel