Decoratieve warmtepanelen | Infra rood

                                   Infra rood warmtepanelen.

Alles is Liefde is nu ook leverancier van decoratieve warmtepanelen (infra rood) met prachtige foto s hierop geprint van Cick fotostock bureau, met meer dan 10.000 stockfoto s.

Hieronder zie je 2 voorbeelden van zo n warmtepaneel, een (h) eerlijke schone warmte en zeer decoratief  (is even wat anders dan een zo n saaie radiator aan je muur)

 

                        Werkingsprincipe van infraroodverwarming.

Infraroodwarmte heeft een positieve uitwerking op de mens.

Denk aan uzelf, uw gezin of uw collega’s.

Een warmtepaneel is voordelig in aanschaf en energiebesparend.

De panelen slijten niet en hebben geen onderhoud nodig.
De infrarood verwarmingspanelen zijn uitstekend geschikt als verwarming in de badkamer, huiskamer, huisbibliotheek, massageruimte of studiekamer.

Het verschil tussen infrarood verwarming en convectieverwarming zit hem in de lucht. Van belang is, dat Infrarood verwarming geen lucht maar objecten verwarmt.

Hierdoor ontstaat er geen luchtcirculatie en dus ook geen opdwarrelende stof/huisstofmijt/pollen/bacteriën.

 
 

Voor wie?

Zowel voor de ondernemer als particulier die graag warmte wil, maar ook energiezuinig wil zijn.

Deze infraroodverwarming geeft geen hinderlijk rood licht.

Het biogenetisch infraroodlicht zien wij niet, het voelt alsof je in de zon staat.Voordelen infrarood warmtepanelen

Géén luchtcirculatie dus stralingswarmte
De infra rood warmte panelen zenden warmtegolven naar objecten. Zoals wanden, plafonds, vloeren, meubels en alle andere voorwerpen in de directe leef-, woon- of werkomgeving. Deze verwarmen op hun beurt en geven dan een secundaire straling. Er heerst een gelijkmatige temperatuurverdeling tussen vloer en plafond. Hierdoor ontstaat er geen luchtcirculatie en is er geen noodzaak de lucht steeds opnieuw te verwarmen. Ideaal in een badkamer of studieruimte, werkruimte waar soms snel warmte aanwezig moet zijn.

 

Verbeterde technologie
Er zijn diverse infrarood panelen en met diverse vermogens. De meeste gangbare Infrarood warmte panelen hebben vermogens van 250 tot 2000 Watt. De hoge vermogens leveren veel warmte en horen ook in grote ruimtes. Onze infrarood warmte panelen hebben een unieke oplossing met verschillende oppervlakte temperaturen, Bijvoorbeeld ca. 95°C, bij een vermogen van 900 Watt maximaal, dus zeer aangename warmte straling. Bij een laag vermogen wordt de temperatuur lager en bij een groter vermogen gaat de oppervlakte temperatuur ook omhoog.Nadelen convectieverwarming

Vochtige lucht condenseert op de wanden
Dit leidt tot schimmelvorming en tast het stucwerk aan.

De circulerende lucht in de ruimte zorgt voor opdwarrelend stof.

Zeer hinderlijk voor mensen met een aanleg voor allergie. Denk aan
stof/huisstofmijt/pollen/bacteriën.

Temperatuurverschillen in de ruimte zorgen voor hinderlijke trek.

Convectieverwarming veroorzaakt luchtcirculatie. De warme lucht stijgt op en de koude lucht daalt weer naar beneden langs de muren en plafonds.

Deze luchtstroom moet doorlopend opnieuw worden opgewarmd.

Dit kost energie.

Aantrekkelijk geprijsde Infrarood warmtepanelen
Er zijn verschillende maten van panelen en ook hebben ze een verschillend vermogen. Afhankelijk van de ruimte kies je voor een maat en een vermogen van het paneel. Een voorbeeld:
Een paneel met 900 Watt nominaal vermogen is al ruime voldoende om, als hoofdverwarming, een ruimte tot 25 m² oppervlakte te verwarmen. In tegenstelling tot vele andere elektrische verwarmingssystemen hebben deze verwarmingspanelen niet constant energie nodig, maar in combinatie met de elektronische besturing en ruimtethermostaten slechts ca. 35 - 65% van het geïnstalleerde vermogen.


Ook kunt u in grotere ruimtes gericht verwarmen (on the spot), dus alleen een bepaald gebied verwarmen, zodat er bijvoorbeeld alleen daar warmte is, waar de mensen zich bevinden.

Doordat u het uiterlijk van het verwarmingspaneel een individueel karakter kunt geven, heeft het vele toepassingsmogelijkheden. 

 

Een foto naar eigen keuze geeft al snel een bijzonder effect, een kunstvoorwerp wat warmte uitstraalt.
Deze Infrarode verwarming is praktisch, handig en veelzijdig inzetbaar. De eenvoudige installatie maakt het mogelijk deze op elk moment te wijzigen en per module (een paneel) uit te breiden, dit in tegenstelling tot andere verwarmingssystemen.

Doordat er geen speciale verwarmingsruimte noch een warmwatervoorraad of schoorsteen nodig is. In een woonkamer, of badkamer en of een werkruimte is een goede warmtebron belangrijk voor het warme gevoel van comfort en behaaglijkheid.

 

Voor vragen en/of opmerkingen over deze site en onze producten kan je mailen naar brigittevanhengel@hotmail.com

Dank je, voor je tijd en interesse.

Laat je contact gegevens achter op onze contactpagina en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Elke maand verloten we onder de nieuwste nieuwsbrief aanmeldingen iets leuks!!

Doen! x

 

 

 

Alles is Liefde, Foto Art By Cick, Eerlijk Heerlijk Biologisch & CICK Design zijn allen onderdeel van ECHT ROOD HAAR.

 

                                              Because i have a vision. Since 1994.

© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel