Pippi Langkous?

Eindelijk is het zover.

Binnenkort start ik een pilotgroep met mijn nieuwste programma: IK HOU VAN MIJ.
Een mini programma online waarin ik je stap voor stap meeneem en thuis laat komen in je eigen hart, want dit klopt altijd:).

Dit doen we door middel van de LEEF methode.

In dit programma deel ik je heel transparant en open mijn eigen levenservaringen en lessen.

Waarom die voor jou waardevol zijn?

Dit zal ik je vertellen.

Ik kom namelijk van ver…

  

 

 

 

 

 

 

Ik was de Pippi Langkous van de jaren ’60: een verlegen en onzeker roodharig meisje met mooie krullen die op een woonboot met ongelooflijk veel dieren woonde. Maar helaas met weinig ruimte om te mogen ZIJN wie ik ben.

Hierdoor werd ik meer en meer onzeker. 

Ik was nooit goed genoeg en vertoonde giga aangepast gedrag om mij te handhaven in deze wereld, zowel thuis als op school.Toen ik naar de Spinazie Academie (Huishoudschool) moest, verdween het lieve aangepaste roodharige meisje en kwam er een rebelse puber tevoorschijn; ik nam de regie in eigen handen. Ik woonde op mijn 16e op mezelf en ben op mijn 21e getrouwd en had intussen ontdekt dat ik een super HSP-er en ADHD-er in top was. Puzzelstukjes vielen steeds meer op zijn plaats. Sinds 1996 ben ik ondernemer, inmiddels als single mom van 3 zoons. Met een paar pubers in huis een heftige combi. Maar…

Mijn lijfspreuk is: KAN NIET, BESTAAT NIET! Ik zie altijd en overal uitdagingen en kansen en heb vanaf 2005 meerdere winkels gehad.

Alles is liefde Boutique was de eerste conceptstore in Nederland waar ik o.a. trendy en handmade producten en meubels verkocht en de beroemde By Cick laarzen en meer. Mijn collectie was duurzaam en uniek met diverse producten en toch 1 geheel in uitstraling en kleur. 

In mijn winkels heb ik vele mooie ontmoetingen en inspirerende gesprekken gehad, welke spontaan ontstonden. De energie klopte en het had vaak een spirituele setting. Puzzelstukjes vielen spontaan op hun plek voor mijn klanten. Het leek wel MAGIC. Ik hou van mijn werk als interieur stylist en inspiratie-coach.

Na verloop van tijd begon het 80 uur werken per week zich te wreken. Voor de buitenwacht was ik nog steeds de Power Woman die het in haar eentje allemaal klaar speelde met haar inmiddels 4 zoons en haar Alles is liefde  Boutique - Concept Store. Maar ik ging giga over mijn eigen grenzen heen, lekte energie en was hard op weg naar een burn-out. Ik bemerkte dat ik niet meer trouw was aan mijn eigen hart, meer leefde in de waan van de dag en steeds meer leefde met de handrem erop.

Dit was niet de bedoeling geweest toen ik ooit voor mijzelf begon. Met pijn in mijn hart besloot ik te stoppen met mijn winkel, waardoor ik weer meer tijd en ruimte kreeg om te doen waar m’n hart altijd al vol van was: creëren en verbinden. Een leven in Flow.

Deze levenservaringen van de afgelopen 40 jaar als single mom en ondernemer hebben mij gebracht, daar waar ik nu ben; een passievolle ondernemer in verbinding met mijn eigen hart.


En zo begon mijn nieuwe avontuur en ontwikkelde ik de LEEF methode, mijn unieke visie op een fijn en liefdevol leven.

Dit alles wil ik delen ter inspiratie voor jou!

Zodat jij ook kunt gaan zeggen: Wat heb ik hier naar verlangd, ik ben nu eindelijk thuis: IK HOU VAN MIJ:)

 

 

Mag ik jou ook inspireren? Of wil je op de hoogte gehouden worden van mijn programma?

Stuur dan even een email naar brigitte@cick-design.nl

Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Lieve groet:

Brigitte By Cick - Inspiratie Coach

 

 

 

Alles is Liefde, Foto Art By Cick, Eerlijk Heerlijk Biologisch & CICK Design zijn allen onderdeel van ECHT ROOD HAAR.

 

                                              Because i have a vision. Since 1994

© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel