De besmettings mythe

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Kan een virus, waar virologen het over eens zijn dat het een onzichtbare, niet-levende microbe is, zoveel schade aanrichten?

 

 Misschien is er iets anders dat een rol speelt, iets dat de natuurlijke balans heeft verstoord en ons vatbaar heeft gemaakt voor ziekte.
Dr. Thomas Cowan en Sally Fallon Meer voorzien aan de oorzaak van de ziekte moet worden in gifstoffen (inclusief stralingsbelasting) en een tekort aan tactiek.
De officiële verklaring voor de afgelopen pandemie (maart 2020) is een 'gevaarlijk, infectueus virus'. Dit wordt gebruikt als excuus om alle mensen op de wereld op te sluiten in hun huizen, want dan zou het virus zich minder snel zijn.
Mondkapjes, antivirale middelen en afstand kunnen worden ingezet wanneer men ervan uitgaat dat piepkleine, niet-zicht ernstige ernstige ziekte teweeg kunnen brengen en dat die kunnen van mens op mens.
Het was Louis Pasteur die midden 1800 de medische overtuiging overtuigde dat de beoogde microben ziekten veroorzaken. Later gaf hij toe dat de niets om besmetting te bewijzen op waren uitgelopen. Dat is ook gebleken uit gepubliceerde dagboeken.
De toekomstige toekomstige theorie: virussen kunnen veroorzaken en ontstaan. Er was een nieuw verdienmodel gevonden.
Maar bestaan ​​'virussen' eigenlijk wel? Of is veroorzaakt, aan andere oorzaken, met name toxische leefomstandigheden?
Bestsellerauteurs dr. Thomas Cowan en Sally Fallon Morell leggen het in dit boek uit.

Over de auteurs

Dr. Thomas S. Cowan, een gepensioneerd arts, had een praktijk in San Francisco, Californië. Hij is vicevoorzitter van de Amerikaanse artsenvereniging voor antroposofische geneeskunde en is medeoprichter en bestuurslid van de Weston A. Price Foundation.
Dr. Cowan heeft in de VS en Canada talloze lezingen en workshops gegeven. Hij heeft vijf boeken geschreven, waaronder Human Heart, Cosmic Heart en het in het Nederlands Persoonlijke Vaccins, autoimmuniteit en kinderziekten, uitgegeven bij Succesboeken.nl

Sally Fallon Morell is het bekendst van haar boek Nourishing Traditions (meer dan 700.000 exemplaren verkocht). Ze is oprichter en voorzitter van de Weston A. Price Foundation en redacteur van het kwartaalblad van de stichting. Ze is ook oprichter en eigenaar van NewTrends Publishing, een uitgeverij waar ze oa haar eigen boeken uitgeeft.
Ze is auteur van acht boeken, waaronder Eat Fat, Lose Fat, Nourishing Bouillon, Nourishing Fats en Nourishing Diets.

Meer info nodig en eventueel bestellen?

Klik dan hier even op de cover van dit nieuwste boek van Succes boeken, kijk hier lekker rond en het verplicht je tot niets :)

 

© 2010 - 2022 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel