Aarding

Hey,

Moeder Aarde, letterlijk contact met haar, aarden dus, redt levens.

Bij de meest kwetsbare allerkleinsten

tot de zeer fragiele oudsten

en iedereen ertussen ,...

Jij en ik dus 😉

Vandaag donderdag 8 September 2021 is het de 'Nationale Dag van de Geboorte',

Wat dit met aarden te maken heeft?

En cruciaal is voor premature kinderen?

Lees even verder , Klik even op deze link en je weet alles 🙂 http://nl.aarding.org?aff=26

We doen terug een niet te missen actie tot zaterdag 11 September met een fikse korting of gratis aardingsmatjes (verder meer) voor bv. onder je polsen of voeten bij het tik-, lees- of handwerk voor een intense aarding ook overdag. Je kunt niet teveel geaard zijn.

Een meeteenheid die in de medische wereld gebruikt wordt is de hartritmevariabiliteit (HRV).

Het is de variatie in tijd tussen 2 hartslagen.

Dit is de beste marker van je cardio-vasculair systeem, je hart en bloedsomloop dus en ook je algemene gezondheidstoestand.

Ook bij premature kinderen, die nog niet zelfstandig moeten ademen, drinken, leven... is deze waarde cruciaal.

Nu blijkt dat deze te vroeg geboren baby's onder enorme stress staan, wat nog vermeerderd wordt door de hoge electro smog in hun couveuses (monitoring, elektrische verwarming, verlichting, bedrading, ziekenhuisomgeving, ...)

Als deze prille wezentjes nu geaard worden dan blijkt, volgens een gepubliceerde studie in Neonatalogie van 2017 dat ze een sterk verbeterde HRV krijgen wat hun overlevingskansen meer dan verdubbeld.

Niet geaard kwamen ze direct terug in de hogere stresswaarden, meetbaar op de huid (+95%) en de HRV (+67%)

Dit geldt niet alleen voor baby's uiteraard, maar voor al wat leeft op deze aarde.

En hopelijk reken je jezelf daar ook bij 😁 Klik even op deze link en je weet alles 🙂 http://nl.aarding.org?aff=26

Aarden, contact met de aarde, is even essentieel voor je lichaam als gezond eten, voldoende drinken en regelmatig bewegen.

Nog even wat ruimer nu de 3 basispijlers (in ’t kort) van aarden die vanaf het begin voor je werken:

1. Een betere bloedcirculatie: door de 'rondere' oppervlaktespanning van je bloed stroomt het vlotter en worden je organen en weefsels beter voorzien van de nodige zuurstof, voedingsstoffen (vanuit het darmbioom) en eventueel suppletie of medicatie. Zo kunnen ze zolang je aardt sneller en dieper herstellen. Je hart en je slaap wordt hierdoor ook rustiger en ontspannender.

2. Een beter gebalanceerde hormonale werking: Je lichaam heeft 12 prominente klieren die 52 hormonen afscheiden. Deze komen na enige tijd meer en meer gesynchroniseerd met het dag - nacht ritme. Je lichaam reageert hierop door een betere aanmaak van oa. cortisol en serotonine overdag (je voelt je beter, alerter) en melatonine ’s avonds (met een lagere cortisolcurve) zodat je op termijn sneller de slaap kunt vatten en dieper helender slaapt. Aarden is de ideale kuur om dag na dag uit een burn-out te komen.

3. Een verbeterde weerstand: door de anti-oxidatieve werking van aarden, die je schadelijke vrije radicalen neutraliseert, de reststoffen van je verbranding van zuurstof en voeding, kunnen die zich niet meer ontladen in je gezond weefsel en daar micro-infecties starten. Je weerstand krijgt zo krachtige hulp van de aarde om die ontstekingen weg te werken, ook in je darmbioom, en versterkt dag na dag om zich beter met de kerntaken voor je gezondheid te kunnen bezighouden. Je zult merken dat je op termijn minder snel ziek kunt worden en als een ziekte nog doorbreekt je die sneller de baas kunt.

s' Nachts bv. een aardingslaken is dus meer dan een slaaplaken maar uiteindelijk zink je in een diepere laag waar je sneller in recupereert zodat je ziektes en kwaaltjes meer en meer op afstand kunt houden.

Wil je je geheugen even opfrissen over wat jezelf aarden inhoudt? Dit kun je op:

Heb je het gratis ebook al gedownload: '10 sleutels voor een stralende gezondheid met aarden'

Een mooi aanbod

Uiteraard wil je je eigen gezondheid en dat van je dierbaren een doeltreffende en natuurlijke ondersteuning geven.

Volledig risicoloos (niet tevreden geld terug garantie)

Je hebt nu tijdelijk de keuze uit 2 mogelijkheden:

Met de code MATJE21 krijg je een gratis aardingsmatje (26x 68cm) bij een aankoop vanaf 100€ en dit bovenop de huidige online getoonde kortingen tot 30%. Het matje vind je hier.

Let op! Je dient het matje (niet de set van 2) wel zelf eerst online in je winkelmandje te plaatsen en dan je code toepassen.

ofwel

gebruik je de code HART21 voor 12% korting op je volledige aankoop.

Deze korting werkt ook bovenop de huidige online aangeduide kortingen die nu reeds oplopen tot een extra 30%, volgens je gekozen set.

Deze actie loopt in de hartweek van donderdag 9 september tot en met zaterdag 11 september 2021.

Je vult de code in op het moment dat je je verzendgegevens opgeeft.

Klik even op deze link en je weet alles 🙂 http://nl.aarding.org?aff=26

© 2010 - 2022 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel