Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-11-2017 - Goedemorgen ,

    Met belangstelling jullie Crystal colloid zilver info gelezen ,...  lees meer
  • 09-10-2017 - Prachtige nieuwe laarzen ontvangen.
    Ben er heel blij mee.
    Super bedankt!! lees meer
  • 30-06-2017 - Ik kwam in de winkel bij...  lees meer
Plaats een bericht
  • Succesboeken.nl

Anastasia, boeken en producten

Anastasia de zoemende ceder (reeks) geschreven door Vladimir Megre.

Deze vrouw hoeft zich geen zorgen te maken over de hypotheek, de afwas of de boodschappen, en heeft de hele dag de tijd om in te tunen op wat er zoal gebeurt op aarde en indien gewenst, van afstand een bijdrage te leveren.
Ze is op de hoog...te van het wel en wee van de mensheid, opvoeding en onderwijs, de stand van zaken in de wetenschap en meer.
Vanaf het eerste boek van de serie maakt ze de auteur deelgenoot van haar zienswijze, ervaring, en haar droom voor de mensheid.

Anastasia heeft alleen al in Rusland miljoenen mensen geïnspireerd om hun aandeel in die droom, die ook hun droom blijkt te zijn, te verwezenlijken.

Miljoenen lezers overal ter wereld zijn geraakt door de boeken over Anastasia.

Anastasia leeft zonder huis in de Siberische taiga.

Ze is nooit naar een 'echte' school geweest.

Niettemin verklaart ze dat ze de inzichten van de westerse wetenschap tamelijk primitief vindt.

Voor een wereld in verwarring biedt ze inspiratie, een visie, en - in klare taal - haalbare en bevredigende oplossingen voor tal van onze gezondheids-, welvaarts-, ecologische en levensproblematieken.

Bovenal is de reeks een liefdesverhaal, en een verhaal over liefde voor het leven zelf.


 

http://megrellc.com/en/company/video/144/

8 delen zijn inmiddels in het Nederlands verschenen.

Hieronder volgt een beknopte weergave van het eerste boek;

De nuchtere Russische zakenman Vladimir Megre ontmoet op een reis met zijn koopvaardijschip over de rivier de Ob twee oude mannen. Zij willen zijn bemanning lenen om een zoemende Siberische ceder – vermaard om zijn heilzame werking – te oogsten. Megre gaat niet in op het dringende verzoek en zet zijn reis voort. Het voorval laat hem echter niet los, en een jaar later keert hij terug naar de plek van ontmoeting. Ditmaal zijn daar niet de beide mannen, maar ontmoet hij hun kleindochter, Anastasía. Het is het begin van een bijzondere relatie met een vrouw die - zonder huis - in volstrekte harmonie met haar omgeving in de taiga woont, nooit naar school is geweest en niettemin op de hoogte is van de gebeurtenissen in de wereld en de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Anastasía heeft niet alleen een visie voor de aarde en de mensheid, ze lééft die visie, en in dit eerste boek van deze serie maakt ze Megre deelgenoot.

Door te vertellen over familiedomeinen heeft Anastasia in feite het grootste geheim van Goddelijk leven onthuld.

Ze heeft de mens de weg terug naar het paradijs getoond.’–Anastasia’s grootvaderAls mensen hebben we allemaal de energie van het denken tot onze beschikking – de energie die de hoofdrol speelt in ieder scheppingsproces, omdat aan iedere manifestatie een gedachte voorafgaat.

Anastasia’s grootvader vertelt over het belang van onze gedachtesnelheid, hoe we deze kunnen verhogen – en hoe het eigenlijk gekomen is dat deze zo drastisch is afgenomen, met voorbeelden uit de lichte en duistere kanten van onze geschiedenis.

En hoe onze voeding en ons contact met de natuur op onze gedachtesnelheid van invloed zijn.

De gevolgen van ‘ondoordachtheid’ zijn overvloedig zichtbaar in de wereld om ons heen. De energie van het leven toont ons alternatieven, en de weg om deze te verwezenlijken.

Er zijn wel degelijk oplossingen, zelfs binnen handbereik.

Deel 8 van Anastasia  is uit!

Hieperdepiep, prachtige kleine siberische pijnboompitten boompjes van 8 jaar oud, zij groeien heeel langzaam, voor wie fan is van de boeken van Anastasia uit Rusland, interesse? 

Helaas, alle zaailingen zijn op.:(.
 


 

SIBERISCHE PIJNBOOMPRODUCTEN van het merk DE ZOEMENDE CEDERS VAN RUSLAND

Pijnboompitten olie

De pijnboomsoort die in het boek Anastasia met 'ceder' (kedr, Pinus siberea du Toue) wordt aangeduid, wordt in Midden-Europa meestal Siberische pijnboom genoemd.

Van oudsher wordt de olie uit pijnboompitten gewonnen in de Oeral en Siberië; waar grote waarde werd gehecht aan de rijkdommen die pijnboompittenolie bevat, en deze zowel in de keuken als voor geneeskundige doeleinden gebruikt werd.

Deze olie heeft een aangename smaak, een verfijnd notenaroma en de kleur varieert van heldergeel tot goud tot barnsteen.

Als natuurlijk voedingsproduct heeft pijnboompittenolie een algemeen stimulerende werking die de lichamelijke en geestelijke productiviteit verhoogt.

Volgens de moderne wetenschap is de verhouding tussen de vitaminen, mineralen en spoorelementen in pijnboompittenolie ideaal voor opname in het menselijk organisme.

Pijnboompittenolie is daarmee bijna onontbeerlijk voor een evenwichtige voeding en ondersteunt bij de juiste dosering ook de versterking van het immuunsysteem.

De pijnboompittenolie van het merk 'De Zoemende Ceders van Rusland' is gewonnen met houten persen, waardoor de kwaliteit en energie van de olie optimaal bewaard blijven.

Aangeraden wordt dan ook om bij gebruik een houten, porseleinen of glazen lepel te gebruiken.

Pijnboompittenolie 100 ml naturel

Pijnboompittenolie met hars van de Siberische pijnboom

De hars van de Siberische pijnboom (de Tranen van de Siberische Ceder, wanneer de boom 'huilt') wordt geoogst en gereinigd. Vervolgens wordt de hars in de pijnboompittenolie gelegd en 5 tot 10 dagen in een donkere ruimte op een donkere plaats op kamertemperatuur bewaard, en van tijd tot tijd omgeroerd. Dan wordt de hars verwijderd en blijft de olie nog een poos rusten zodat de werkzame bestanddelen van de hars de gelegenheid hebben om goed in de olie te trekken. De hars is bekend vanwege zijn antiseptische, reinigende en weerstandsverhogende werking.

 

Siberische sieraden

Pijnboombossen zijn een bijzonderheid in de wereld van de taiga.

De Bewaarders van het Weten van de Oerbronnen beweren dat de pijnboom als opslagplaats voor kosmische energieën geschapen werd door de Bron.

De Siberische ceder (kedr) leeft 550 jaar.

Met zijn miljoenen naalden ontvangt hij dag en nacht het hele spectrum van lichte energie en slaat dit op.

Dit is de weerkaatste energie van alle hemellichamen die in de loop van dat leven over de ceder trekken.

De ceder, en ook de cederhout-hanger, neemt de kosmische energie op, bewaart deze, en geeft deze af aan de mens, wanneer diens energiepeil daalt.

Veel healers voelen deze energie en kracht.

Maar bij een cederhout-hanger moet je rol die je zelf speelt niet vergeten, want het amulet slaat ook jouw liefde en jouw licht op.

Onze houten hangers zijn van een Siberische ceder, maar niet van een 'zoemende' ceder, die zijn helaas zeer zeldzaam.

Hanger van Siberische ceder. € 9,95

Handgemaakte ketting van Siberische pijnboomzaden met Siberische cederhanger, lengte ca. 75 cm. € 9,95

Handgemaakte ketting van Siberische pijnboomzaden, lengte ca. 75 cm. € 14,95

 

Eetgerei van Siberisch cederhout
In de Oeral en Siberië is van oudsher de anti-bacteriële werking van cederhout bekend.

Daarom werden ook in de huishouding vaatwerk, bestek en eenvoudige huisraad van cederhout gebruikt.

Volgens Anastasia dient pijnboompittenolie uitsluitend met behulp van cederhouten persen gewonnen te worden, en mag in geen enkel geval metaal gebruikt worden, omdat dat de kwaliteit en energie van de olie doet afnemen.

De olie dient dan ook te worden ingenomen met een cederhouten lepel, of met een glazen of keramische lepel.

Ook kinderen eten graag met een cederhouten lepel.


LET OP: deze producten zijn niet geschikt voor vaatwasser, oven of magnetron.

Lepelset van Siberisch cederhout (Eet- en theelepel).

 

 

Voor vragen en/of opmerkingen over deze site en onze producten kan je mailen naar info@allesisliefde.com.

Dank je, voor je tijd en interesse.

Laat je contact gegevens achter op onze contactpagina en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Elke maand verloten we onder de nieuwste nieuwsbrief aanmeldingen iets leuks!!

Doen! x