Anastasia | Energie van je familielijn | Vladimir Megre

Artikel 56 van 82
€ 19,95 (inclusief btw)

 

anastasia1-nw-rgb-back

Anastasia - energie van je familielijn

Vladimir Megre

Deel 1 van De rinkelende dennen van Rusland

Soft cover | ingenaaid | 252 pagina's

De uitgebreide editie van het eerste deel van deze reeks is  NU verschenen.

Vladimir Megre heeft de tekst aan het eind van het boek met 77 pagina's uitgebreid, die - vooral voor nieuwe lezers - alvast een vooruitblik werpen op de volgende delen van de reeks. 
De nieuwe hoofdstukken zijn vooral gewijd aan de praktische uitwerking van Anastasia's gedachtegoed middels de familiedomeinen, de huidige ontwikkelingen daarmee, en het belang van het creëren van een plek waar zowel de voorouders als de huidige familieleden bijeen kunnen komen. 

'Ik besta voor degenen voor wie ik besta...'  

Anastasia

De boekenreeks 'De rinkelende dennen van Rusland' over de Siberische Anastasia heeft miljoenen lezers overal ter wereld een andere kijk op hun leven gegeven, hen geïnspireerd om hun aangeboren scheppingskracht te benutten, en hen op tastbare wijze laten ervaren wat vrijheid kan betekenen.

Anastasia is een jonge vrouw die zonder huis in de Siberische taiga leeft. Hoewel ze nooit naar een 'echte' school is geweest, verklaart ze dat ze de inzichten van de westerse wetenschap tamelijk primitief vindt.

Voor een wereld in verwarring biedt ze inspiratie, een visie, en - in klare taal - haalbare en bevredigende oplossingen voor tal van onze gezondheids-, welvaarts-, ecologische en zingevingsproblematieken. Bovenal is de reeks een liefdesverhaal.

Negen delen van de reeks zijn inmiddels in het Nederlands verschenen.

Bovendien verscheen de bundel Vertellingen uit de Toekomst, waarin verhalen uit delen 4 (Schepping) tot en met 8-2 (Liefdesriten) zijn opgenomen. Deze bundel biedt in kort bestek een beeldende weergave van hoe de wereld eruit zou kunnen zien, als we de informatie uit alle delen op ons in laten werken en besluiten er iets mee te doen.

 


 

Boek 1 - “Anastasia”

 

Je staat op het punt Anastasia te ontmoeten – een mooie jonge vrouw – die in 1995 alleen woonde, diep in de afgelegen wilde bossen van Siberië. Anastasia is anders dan wie dan ook die je ooit hebt ontmoet, maar wat ze met je gaat delen, zorgt ervoor dat je je zoveel herinnert dat je vergeten bent – ​​dat het lijkt alsof je ontwaakt uit een lange slaap!

WAARSCHUWING!   — Niets kan je echt voorbereiden op de geweldige reis die je gaat maken in deze 9 boeken. En als je eenmaal begint, is er geen houden meer aan! Maak je klaar voor de meest verbluffende lezing van je leven!

 

Deze boeken hebben een ‘mysterieuze energie’, gecodeerd in het patroon en het ritme van de woorden , die diep in je wezen zullen gaan resoneren en de deuren zullen heropenen naar een wereld die je waarschijnlijk al lang vergeten bent!   Je leven staat op het punt te veranderen – voor altijd – en dat bedoelen we op een werkelijk verbazingwekkende manier!

Bereid je voor om de puurste, gelukkigste en krachtigste persoon te ontmoeten die vandaag de dag leeft!

Anastasia, geboren in 1969, wordt beschouwd als een overlevend lid van een oude Vedische beschaving waarvan de buitengewone krachten en kennis alles wat we vandaag de dag kennen ver te boven gaan . Anastasia's krachtige, mythe-verbrijzelende boodschappen – een geschenk voor ons allemaal die in de buitenwereld leven – onthullen een diepgaande wijsheid, geworteld in eeuwenoude kennis; onthul geheimen die duizenden jaren lang zijn onderdrukt en verborgen historische feiten die uw begrip van ons verleden volledig zullen veranderen en u een geheel nieuw paradigma voor de toekomst van onze planeet zullen bieden.

Anastasia zal je optillen en je een toekomst in slingeren die... nou ja... alles is waarvan je dacht dat het leven zou kunnen... en zeker zou moeten zijn! De twist is... het is NU hier! Anastasia laat je dansen van genot en misschien zelfs gillen van opwinding terwijl je JOU herontdekt... in al je glorie!

De zachte woorden van Anastasia zijn gecodeerd met een energie die rechtstreeks naar je hart gaat – zoals je nog nooit hebt gelezen! En hoe meer je ze leest… hoe beter je je voelt. Anastasia zal je hoop voor de toekomst herstellen en je passie voor het leven nieuw leven inblazen. Na het lezen van deze boeken zal niets meer hetzelfde zijn...

In het boek dat jij gaat schrijven, Vladimir, zullen onopvallende combinaties voorkomen, formuleringen die uit letters bestaan, en die zullen bij de meerderheid van de mensen goede en stralende gevoelens opwekken... die in staat zijn kwalen van lichaam en ziel te overwinnen, en zullen de geboorte van een nieuw bewustzijn inherent aan mensen van de toekomst. Geloof me, Vladimir, dit is geen mystiek – het is in overeenstemming met de wetten van het universum.

– Anastasi

 

Zie ook op deze site de andere boeken over de levensfilosofie van Anastasia. 

© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel