Energie sieraden uit Damahur | Handmade | Kids

Artikel 16 van 27
€ 39,00 (inclusief btw)

Selfica verbindt ons met de levenskracht van de natuur om onze vitaliteit en ons welzijn te vergroten, en met kosmische krachten om synchroniciteit te versterken en ons vermogen om te interageren met de energieën van het bewuste universum waarin we leven.

Bij Damanhur is Selfica herontdekt en ontwikkeld door wijlen oprichter Falco Tarassaco, ondersteund door het Selet-team in Italië.

Selet is het lab waar selfic objecten worden gemaakt.

Ze worden met de hand gemaakt door mensen die jarenlang zijn opgeleid om zich te verbinden met deze bijzondere energieën.


Een armband ontworpen voor jongens en meisjes tussen 7 en 12 jaar, dit speciale accessoire is veel meer dan een fashion statement.

Het is gemaakt met de bedoeling hun energieveld en aura te ondersteunen en hen te helpen op een evenwichtige, harmonieuze manier te groeien naar hun toekomstige zelf.

Een must-have accessoire voor elke jongere op hun reis door de kindertijd en daarna.

Deze armband is gemaakt met fijne materialen met behulp van onze speciale technologie.

Met deze armband kan uw kind erop vertrouwen dat ze iets unieks dragen dat hen ook ondersteunt tijdens hun reis van de vormende jaren en daarna.

Een prachtig en betekenisvol geschenk dat zeker zal worden gekoesterd door de ontvanger.

Deze armband heeft een positieve werking op de energetische lichamen van de baby, ook tijdens de zwangerschap, naarmate de foetus zich ontwikkelt.

In dit geval moet de moeder de armband op haar buik leggen. Zodra het kind de leeftijd van 7 jaar bereikt, zal het dezelfde armband om de pols gaan dragen.


Deze pagina word nog ingevuld met producten

© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel