-8%

Floww Station® | Stralingsvescherming | Persoonljk | Huis | Kantoor | Bedrijf

Artikel 13 van 27
€ 1.299,00 € 1.199,00 (inclusief btw)

Waarom de Floww Station®?

Door de huidige exponentiële toename van electro magnetische velden (EMV), hebben we gemerkt dat onze klanten behoefte hebben aan iets om mee te nemen naar kantoor; op vakantie, in hun tent of hotelkamer.

Het kan ook zo zijn dat klanten die in de buurt wonen van 5G antennes inmiddels iets sterkers nodig hebben voor een goede nachtrust. Daarom hebben we dit product ontwikkeld.

 

De Floww Station® : je eigen stuk natuur, waar je ook bent

De Floww Station® is een lichte en makkelijk te vervoeren alles-in-een-zendtoren. Deze is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning en behoud van de natuurlijke energie van je kantoor, vakantiehuis, hotelkamer en natuurlijk ook je eigen huis. Je plaatst de Floww Station® op 2 tot 6 meter afstand van je werkplek, hotelbed, campingbed of de plek in je huis waar je vaak vertoeft. Je kan deze ook plaatsen in de huiskamer of op de verdieping waar je kinderen slapen. Je kunt ook meerdere Floww Stations gebruiken voor grotere oppervlaktes.

Afmeting: 19 x 19 x 44 cm

Gewicht: 1500 gram

Kleur: Groen en bruin

Materiaal / behuizing: Kunststof en hout. 

 

 

Actie Radius Floww Station®

Figuur 1: De Floww Station® heeft een bereik van ongeveer 12 meter. Het Floww veld® komt tot stand om de Floww Station heen.

Ga naar Floww Station op www.floww.com
 

Hoe verschilt de Floww Station® van de homeFloww® set?

We hebben de verschillen hieronder even voor je op een rijtje gezet:

FAQ’s

1) Ik heb een homeFloww set, heb ik dan een Floww Station nodig?

  • Als je merkt dat je homeFloww set niet sterk genoeg (meer) is of dat je extra versterking wilt.

  • Als je nu alleen de personalFloww gebruikt voor buiten het huis en je iets sterkers wilt voor in de auto, op kantoor of op vakantie

2. Ik heb geen homeFloww set of Floww Station. Welke kies ik dan?

  • De homeFloww set is iets ‘vollediger’ (sluit aan op het elektrische veld, water en radiator van huis) maar is niet portable.

  • De Floww Station is 1 toren en daardoor lager in prijs.

  • Je zou kunnen beginnen met een Floww Station en indien dit bevalt, kan je in een later stadium ‘upgraden’ naar een homeFloww set, waarna je Floww Station gebruikt voor onderweg, vakanties of op kantoor.

Tip : Als je lange afstanden gaat afleggen met je (elektrische) auto, kan je de Floww Station in de achterbak van je (elektrische) auto leggen.

Onderzoek naar de effectiviteit van de Floww Station®

Voordat we dit product wilde aanbieden hebben we het uitgebreid laten testen door een ISO 9001 gecertificeerd meetinstituut in Duitsland. De onderstaande research laat de effectiviteit zien van Floww Station bij signalen afkomstig van TV, Radio, wifi, bluetooth en 3G/4G en 5G.

Grafiek 1 (links) : referentie meting zonder object in het antenneveld en grafiek 2 (rechts): meting van demping van de Floww Station. Onder: foto’s van meetopstelling met Rohde & Schwartz equipment.

Meeting links: referentie meeting met signalen zonder Floww Station in het antenneveld. Dus wat je ziet zijn draadloze signalen (wifi, tv, radio etc.) die zijn geproduceerd van een zender antenne naar een ontvangende antenne. 'leer' betekent 'leeg'.

Meeting rechts: meeting van de mate van demping/vermindering van electro magnetische straling van de Floww Station, met behoud van de functionaliteit van de signalen(van wifi, microwave, tv transmission etc.) Omdat dit type research best complex is, kun je bovenstaande grafieken het best begrijpen door je voor te stellen dat ze over elkaar liggen, zo zie je de mate van demping op de signalen.

Conclusie: De Floww Station® dempt/vermindert electro magnetische velden met ongeveer 75% bij draadloze signalen van 2.4 GHz (denk aan wifi en bluetooth) tot ongeveer 85% bij hogere frequenties tot 3 GHz (denk aan 5G).

© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel