''Eet goed, dat doet je goed'' door Chantal Voets | Aman Prana

Artikel 46 van 86
€ 39,95 (inclusief btw)

Het prachtige boek ''Eet goed, dat doet je goed'' is een verzameling geworden vol mooie recepten, informatie en inspiratie. Je kunt er eenvoudige, verrassende en bovenal ook zeer smakelijke recepten in vinden. Ideaal om toe te passen in een gezonde doordeweekse keuken.
De recepten zijn allemaal handig te maken, voor iedere huis-tuin-en keukenkok. Geen ingewikkelde apparaten, geen bijzondere technieken en zeker geen poespas. In een handomdraai zet je een heerlijk én bovenal gezond gerecht op tafel. De gerechten zijn geïnspireerd op de ayurvedische keuken, de macrobiotiek, raw food, koken met de juiste voedselcombinaties (naar Dr. De Hay), het fruitdieet van Patrick Geryll en superfoods. Hartverwarmende voeding, gezonde comfort food en heerlijk etnisch.
Vegetarische recepten in Eet goed, dat doet je goed
Alle recepten in het boek ''Eet goed, dat doet je goed'' zijn vegetarisch, een bewuste keuze omdat Chantal Voets en Bart Maes (de oprichters van Amanprana) zelf ook veggie zijn. Beter voor het milieu, de dieren én de gezondheid. Chantal haar spijsvertering sputtert niet meer tegen sinds ze is overgestapt op biologisch én vegetarisch eten.
Boek Eet goed, dat doet je goed van Chantal Voets geeft inspiratie voor een gezond en gelukkig leven
Het boek bevat inspiratie om gezond en gelukkig te leven. Voeding kan hierbij helpen. Het kan bepalen wat je voelt, zowel lichamelijk as geestelijk. Diëten is niet de bedoeling, het switchen van je lifestyle misschien wel. Het boek laat zien dat dit echt niet zo een opgave is. Met de juiste instelling en ''Eet goed, dat doet je goed'' onder je arm kom je al een heel eind!
Amanprana producten in het boek Eet goed, dat doet je goed

 


Chantal is uiteraard onlosmakelijk verbonden met Amanprana. Zij werkt dan ook in het boek met producten van Amanprana, producten waar zij voor de volle 100% achter staat. In het boek wordt besproken wat de vele voordelen van de Amanprana producten zijn én bovenal geeft ze een uitleg hoe je deze het beste kunt gebruiken. De toepassing van de Amanprana producten in de recepten laat zien hoe veelzijdig deze zijn. Tal van bekende mensen zijn er al aan verknocht: Kim Clijsters, Ellemieke Vermolen, Marijke Helwegen, Amber Albarda, Lisette Kreischer, ...
Nieuwsgierig? Bekijk de preview van Eet goed, dat doet je goed

© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel