29 Geschenken | Cami Walker

Vorige Artikel 2 van 21 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Op vijfendertigjarige leeftijd worstelt Cami Walker met multiple sclerose, een chronische neurologische aandoening die het haar moeilijk maakt te lopen, te werken en van het leven te genieten.

Op zoek naar een remedie tegen haar depressie na een ziekenhuisopname ontvangt ze een ongebruikelijk recept van een Afrikaanse medicijnvrouw: geef gedurende een periode van 29 dagen onvoorwaardelijk aan anderen. 29 geschenken is het levensveranderende verhaal van de auteur terwijl ze het proces van geven versus ontvangen onderzoekt en omarmt.

Veel van de geschenken zijn bescheiden (een telefoontje, wisselgeld, een zakdoekje), maar het gaat dan ook om de daad van het geven. Op de 29ste dag blijkt Walkers gezondheid aanmerkelijk verbeterd...


Dit boek bevat naast haar persoonlijke verhaal ook getuigenissen van anderen wier leven positief veranderde ten gevolge van het geven, plus pagina's voor de lezer om zijn eigen geschenkenreis te documenteren.

Meer dan een autobiografisch verhaal biedt 29 geschenken lessen over hoe de dagelijkse beoefening van altruïsme je kijk op het leven drastisch kan veranderen.

Bij Cami Walker werd in 2006 multiple sclerose geconstateerd. In april 2008 stelde ze de online 29-dagen-geven-uitdaging in, met de website www.29gifts.org.
Ze woont in Hollywood, Californië, met haar echtgenoot Mark.


Luister hier het interview met Cami Walker, de grondlegger van 29 Geschenken - Hoe een maand lang geven,  je leven kan veranderen! 

https://www.youtube.com/watch?v=BBUseu4mnKk&t=278s


https://www.youtube.com/watch?v=JCscpAXSmiY

© 2010 - 2023 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel