-33%

Foto-gra-sfeer By Cick Zwart Fotolijstje 13 x 18 cm met mini poster

Vorige Artikel 36 van 68 Volgende
€ 29,95 € 19,95 (inclusief btw)

Ben je fan van het werk van stylist en fotograaf Brigitte van Hengel?

Dan hebben we nu een leuke cadeautip voor jou.

Een echte CICK 9-luik in een houten lijstje om neer te zetten of op te hangen, puur ter decoratie van jouw interieur of werkplek.

Kies maar uit, welke het mooiste bij jou past!

En ook niet onbelangrijk, deze 9-luiken zijn in een zeer beperkte oplage hooguit 10 per item.

Dit betekent dat je een echte en unieke eye cather in je bezit hebt, das nog eens iets anders dan een postertje in een lijstje waarvan er misschien wel een paar duizend gedrukt zijn. :)

Even een weetje, Brigitte heeft een fotostock van haar eigen werk van meer dan 10.000 foto s die je ook super groot kan laten printen, "the sky is the limit".

 Meer info: brigitte@cick-design.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hieronder wat meer info over de de vrouw achter deze By Cick Foto Art, Fotografe en vormgeefster Brigitte van Hengel maakt deze sfeerbeelden.


Van Hengel haar grootste passie is reizen het onderweg zijn! Zie foto in de stoel hierboven met hoed.

Het visueel inhaleren van de schoonheid die zij overal tegenkomt in kleur, detail en vormgeving!

Door deze "eye-catchers" d.m.v. de fotografie vast te leggen - full framed en ongemanipuleerd - treedt u binnen in haar wereld. ( alle foto`s zijn spontaan gemaakt, zo bestaat een 3-luik uit 3 verschillende foto s in 3 verschillende jaren gemaakt en op 3 verschillende locaties gefotografeerd...... en toch 1 geheel. )

De 9-luiken van Brigitte van Hengel oogsten al jaren veel bewondering en zijn een inspiratiebron voor andere creatieven.

Overal ter wereld kom je haar werk tegen o.a. in het museum in Bagdad, in Amerika enz.

En wat dichter bij huis, IKEA en HEMA

Brigitte fotografeerd nog op de klassieke manier, dus analoog !

Al het fotowerk kunt u op op elk gewenst formaat bestellen ( van 3 mtr. hoog tot 30 mtr. breed ) en op elk gewenst materiaal, o.a. linnen, tegels, hout, lampen, glas, interieur stoffen etc. laten printen.

The sky is the limit.

Prijs op aanvraag.

P.S. de andere lijsten met posters zijn ook te koop, prijzen vanaf € 19,95 en geef even aan welke van de 9- luiken in een zwart lijstje je wilt ontvangen :)

© 2010 - 2021 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel