-6%

Earthing Je lichaam aarden door Clint Ober

Vorige Artikel 6 van 19 Volgende
€ 24,50 € 22,95 (inclusief btw)

Maak contact met de aarde en voel je beter!

De grond onder je voeten is niet zomaar gras, zand, aarde of beton, maar een alomaanwezige bron van natuurlijke helende energie. Om gezond te blijven, zou je elke dag op blote voeten buiten moeten lopen. Door direct huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op. Deze elektronen helpen je ontstekingen - die de oorzaak zijn van veel ziekten - te voorkomen of te genezen

Het directe contact via de huid met de aarde - earthing - is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water. Hierdoor vermindert (chronische) pijn, verbetert de slaap, verbetert het immuunsysteem, versnelt het helingsproces bij ziekte en vermindert stress.

Omdat blootsvoets buiten lopen bijna niet mogelijk is, zijn er speciale producten ontwikkeld waarmee je jezelf binnenshuis met de helende aarde-energie kunt verbinden. Daarmee kun je jezelf heel simpel aarden, zelfs wanneer je slaapt. Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Clinton Ober ontdekte 'earthing' en zet zich al jaren volledig in voor onderzoek naar dit concept en het toepasbaar maken ervan.

Stephen T. Sinatra is cardioloog en psychotherapeut.

Hierbij de docu van Clint Ober over het belang van aarden, https://www.youtube.com/watch?v=44ddtR0XDVU&t=366s

 

Klik hier voor meer info over aarden en een leuke korting op de volgende link, http://aarding.org/nl/discount/AFAIL5?aff=26

© 2010 - 2023 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel