EM-X Gold drank.

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 79,95 € 99,99

EM-X Gold is een natuurlijke drank afkomstig uit Okinawa die het zelfherstellende vermogen van het lichaam ondersteunt. Het is een product op basis van gist-extracten en melasse gefermenteerd met Effectieve Microorganismen (EM) in een mengsel van water, koraal kalk en nigari.

Alles bevat informatie. Ook de afvalstoffen die we dagelijks te verwerken krijgen. De informatie van de afvalstoffen wordt opgeslagen in de elektrische lading van onze cellen. Door de spanning in deze cellen te neutraliseren, maak je de informatie van de afvalstoffen terug vrij. Op deze manier komt een cel terug in een neutrale toestand. Zo helpt ook deïonisatie als reinigende werking, om ons lichaam in topvorm te houden.

 

Een dagelijkse dosis van 5 tot 10 milliliter is voldoende wanneer het als preventief supplement wordt gebruikt. Aanbevolen hoeveelheden kunnen in geval van ziekte oplopen tot 200 milliliter per dag. EM-X heeft geen reuk of smaak en een lichtbruine, transparante kleur. Naast de micro-organismen uit EM zijn andere ingredienten onder meer rijstezemelen, zeewieren en papaya. Sinds EM-X in 1991 in Japan op de markt kwam, is het geintroduceerd in enkele tientallen landen op alle continenten waar het wordt verkocht voor 70 euro per halve liter, in Japan voor 40 euro.

Product informatie

Na opening de inhoud binnen 30 dagen consumeren en in de koelkast bewaren. Niet rechtstreeks aan de fles drinken. Niet blootstellen aan direct zonlicht. Bezinksels of zwevende deeltjes die zich eventueel voordoen, hebben geen nadelige effecten op de kwaliteit. De werking van EM-X Gold wordt ondersteund door het gebruik van EM-X Gold Sea Salt.

EM-X Gold is een bijzondere (vloeibare) antioxidant die cellen beschermt, een gezonde celdeling ondersteunt en het immuunsysteem stimuleert. Het is een bijzonder product op basis van suikerrietmelasse en gistextracten dat door micro-organismen is gefermenteerd in een mengsel van water, koraal kalk en nigari. De fermentatie heeft plaatsgevonden middels een uniek proces dat is ontwikkeld door professor Higa, grondlegger van de EM-technologie.

EMXGold_nieuwe verpakking

Antioxidatief vermogen

Ons lichaam is opgebouwd uit miljarden cellen, waarvan de celwand en celkern bloot gesteld kunnen worden aan zogenaamde vrije radicalen. Deze vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor een proces dat oxidatie heet. Wanneer lichaamscellen oxideren roesten ze in feite en verliezen ze hun natuurlijke functie. Dit proces kan overigens door bijvoorbeeld roken, stresssituaties, alcohol, milieu- verontreiniging en gebruik van bepaalde geneesmiddelen worden beïnvloed. Hoewel zuurstof voor de mens onmisbaar is om te leven, kan het tot op zekere hoogte ook bijdragen aan de vorming van deze vrije radicalen. Antioxidanten zijn stoffen die de vrije radicale vangen en daarmee gezonde cellen en weefsels beschermen tegen oxidatie.

  • EM-X Gold bevat deze antioxidanten en beschermt daarmee het lichaam tegen oxidatie.

Goed voor een normale celdeling

Menselijke cellen hebben niet het eeuwige leven. Een cel kan dood gaan en moet worden vervangen. Als dit niet gebeurt sterft het lichaam. Oude cellen worden dus vervangen door nieuwe. Door nieuwe cellen aan te maken, kan het menselijk lichaam ook groeien. Een cel vermeerdert zich d.m.v. deling. Daarbij verdubbelt de cel zijn DNA en verdeelt dit over de twee nieuwe dochtercellen. Cellen die veel bloot staan aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals huidcellen, worden regelmatig vervangen. Huidcellen gaan gemiddeld een maand mee. Cellen die een belangrijke functie binnen een organisme vervullen en minder makkelijk te vervangen zijn, blijven gedurende het hele leven van het organisme behouden, bijvoorbeeld een zenuwcel.

  • EM-X Gold bevat hiertoe bijzondere nutriënten die bijdragen aan het behoud van een normale celdeling.

 Stimulering van het immuunsysteem

Het immuunsysteem behoort tot de belangrijkste pijlers van onze gezondheid. Het immuunsysteem – dat zich niet in een enkel orgaan bevindt, maar als een mobiele eenheid in het lichaam functioneert – noemen we ook wel de lichaamseigen afweerkracht. Het beschermt ons o.a. tegen invloeden van buitenaf. Als we nauwkeuriger kijken bestaat het immuunsysteem uit 2 delen, het onspecifieke en het specifieke immuunsysteem. Het onspecifieke deel van ons immuunsysteem bestaat uit verschillende ‘cellen’ die als doel hebben om een snelle en doorslaggevende eerste verdediging te bieden bij ongewenste organismen. Het is dan ook niet specifiek gericht op een bepaald type organisme, maar beschermt tegen verschillende soorten. Het specifieke immuunsysteem onderscheidt zich van het aspecifieke immuunsysteem door het feit dat de specifieke immuniteit wordt verkregen na een eerste contact met de indringer: de indringer wordt herkend en vervolgens wordt hier gericht op gereageerd. Na een eerste contact met een bepaald lichaamsvreemd agens, wordt een geheugen voor de toekomst opgebouwd. Bij een blijvend en/of later contact zal er sneller, efficiënter en effectiever kunnen worden gereageerd. Ondanks zijn onopvallende gewicht van 1,5 kg is het immuunsysteem, naast het zenuwstelsel, het meest complexe netwerk in het lichaam.

  • EM-X Gold bevat speciale nutriënten die de weerstand bevorderen en bijdragen aan het behoud van een sterk immuunsysteem.

Maar wat maakt EM-X Gold nu zo bijzonder?

Naast de bijzondere nutriënten van EM-X Gold, heeft het ook nog andere speciale eigenschappen.

  • Zo voorziet EM-X Gold in energetische anti oxidatieve kracht, een kracht die vrije radicalen niet alleen tegen gaat, maar ook het natuurlijke radicalen evenwicht van het lichaam herstelt.
  • EM-X Gold heeft een zogenaamde de-ioniserende invloed op gifstoffen waardoor cellen ontladen worden. Door deze ‘de-ionisatie = verwijdering van elektrische lading’ kan informatie over de gifstoffen worden vrijgemaakt zodat het lichaamseigen immuunsysteem de gifstoffen weer kunnen vinden en afvoeren.
  • Tot slot is EM-X Gold ook in staat tot regeneratieve resonantie, een belangrijk proces van de EM technologie waarbij de overdracht van informatie en energie door een trilling, ook wel resonantie genoemd, beïnvloed wordt. EM-X Gold zorgt er hiermee voor dat de natuurlijke trilling van het lichaam wordt hersteld, relevante informatie blijft behouden en het lichaam zich optimaal kan blijven verdedigen tegen invloeden van buitenaf.

Kortom EM-X Gold is een speciale vloeistof die op basis van haar bijzondere creatie en samenstelling, in staat is cellen te beschermen, het lichaam te ontgiften, de levensbalans te herstellen en het immuunsysteem te versterken.

.........................................................................................................................................................................................................................................................

Wat is EM?
EM is een mengsel van vrij in de natuur voorkomende Effectieve Micro-organismen en wordt gebruikt om de natuurlijke weerstand van bodem, plant, water, mens & dier te verhogen.

Waaruit bestaat EM?
EM bevat verschillende soorten effectieve micro-organismen. Ieder van deze Effectieve Micro-organismen heeft speciale taken. De micro-organismen bevorderen bovendien elkaars werking.
Deze micro-organismen worden verzameld in de vrije natuur; zijn niet gemodificieerd en gemanipuleerd en worden op een natuurlijke wijze gekweekt. EM bevat volgende Effectieve Micro-organsimen: melkzuurbacteriën, gisten, actinomyceten, fotosynthetiserende bacteriën en schimmels. EM is dus puur natuur.

Hoe werkt EM?
Het bijzondere van EM zit in de combinatie van aërobe en anaërobe micro-organismen. Aërobe betekent "leven met zuurstof" en anaërobe staat voor "leven zonder zuurstof". In de wetenschappelijke wereld werd altijd aangenomen dat deze twee groepen onmogelijk naast elkaar konden leven omdat de omstandigheden waaronder zij leven elkaars tegengestelde zijn. Van nature komen beide groepen ook samen in de bodem voor.
De aërobe en anaërobe micro-organismen hebben gemeen dat zij stoffen kunnen veranderen in anti-oxidanten. Deze hebben een gunstige invloed op de gezondheid van bodem, plant, mens en dier.
Micro-organismen werken volgens het dominantie principe, en herstellen op die manier het microbieel evenwicht.

Wat is het dominantieprincipe?
In de wereld van de micro-organismen zijn er verschillende groepen. Er is een kleine groep dominante 'effectieve' micro-organismen, een kleine groep dominante 'schadelijke' micro-organismen en een grote groep zogenaamde volgelingen. De groep volgelingen werken in de natuur samen met één van bovenvermelde dominante groepen. In de praktijk betekent dit, dat ze aansluiten bij de meest geschikte dominante groep.
Er is een voortdurende machtsstrijd gaande tussen de effectieve en de schadelijke organismen. de "miljarden volgelingen" wachten gewoon af wie van beide groepen de overhand krijgt. Dan passen ze zich aan en volgen of imiteren de overwinnaar.
Als de 'goede jongens', de effeciteve micro-organismen de overhand krijgen, dan oefenen zij hun opbouwende en ziektonderdrukkende invloed uit op allerlei vlakken (vb: lucht, bodem, planten, water, mens, dier,...)
Een juist gebruik van EM in het huishouden, het milieu, de land-en tuinbouw kan overal de toename van effectieve micro-organismen bevorderen.

Hoe werkt EM verder?
EM is een levende stof en werkt niet op dezelfde manier als een antibioticum of een chemisch middel. EM vergroot de populatie van gunstige micro-organismen.
EM doodt niet. Het is geen antibioticum, maar juist een mengsel van levensstimulerende micro-organismen, bekend bij onder meer verschillende voedselbereidingen zoals: bier, wijn, zuurkool,...
EM werkt geleidelijk. Afhankelijk van de toepassing, mag je een effect verwachten tss enkele uren (vb. geurhinder) tot soms enkele jaren (vb; bodemvruchtbaarheid)
De werking van EM is deels gebaseerd op een combinatie van fermentatieve micro-organismen. De stofwisselingsproducten, die bij een fermentatie ontstaan, zijn alom bekend als antioxidanten, vitaminen en enzymen.

Recensie; http://theoptimist.nl/Toverdrank/

 

© 2010 - 2023 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel