Aardingslakens | Earthing™ sheets nu met korting

Artikel 2 van 6
€ 109,00 (inclusief btw)

De grootste gezondheidsdoorbraak ooit?" - Clint Ober

Een onbevreesde titel.

Kan dit waar zijn?

Is dit ook voor mij bestemd?

 

Klik even op deze link en je weet alles :) http://aarding.org/nl/discount/AFAIL5?aff=26

 

 


Kan iets zo eenvoudig en natuurlijk zo’n grote impact op mijn gezondheid en vitaliteit hebben?

 

 

Goed nieuws! Het antwoord is steeds volmondig "Ja".  Het enige obstakel dat in de weg staat is je kennis van de oplossing en die is zeer makkelijk en eenvoudig toepasbaar.

Ontdek even samen waarom jezelf terug in verbinding brengen met de aarde, en dat mag je met de speciaal hiervoor ontwikkelde aardingsproducten letterlijk nemen, een revolutionaire ommezwaai voor je gezondheid en welzijn kan betekenen. Zowel lichamelijk als geestelijk want beiden zijn intens verbonden in één lichaam.

Als je jezelf aardt, blootsvoets of met je huid in contact komt met de aarde, dan gebeurt er één van de meest natuurlijke effecten op je lichaam waarmee we als mens mee ontwikkeld zijn, maar reeds lang geïsoleerd van raakten. Dit is de essentie van hoe ons lichaam biologisch altijd al functioneerde.

En meer goed nieuws. Je kunt nu de hele nacht lang en ook tijdens je werk overdag, simpel en betaalbaar, van de vele voordelen van het aarden genieten om je weerstand terug op te bouwen, sneller gezonder te worden en te recupereren van stress of inspanningen. Eens je ’t door hebt en het jezelf laat ervaren kun je even onbevreesd de titel bevestigen. Jezelf aarden is een grote, sommigen beweren de grootste (C. Ober), gezondheidsdoorbraak en ligt eenvoudig voor je klaar om ontdekt te worden.

 

Aardingslakens / Earthing™ sheet.

Het aardingslaken is een laken, dat met een aansluitkabel wordt verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen.
Het aardingslaken is van een natuurlijke kleur katoen (90x300cm) met een hele fijne zilver draad ingeweven in de stof. Deze zilverdraad is in totaal ruim 500 meter lang. Zilver is een uitstekende geleider, flexibel en sterk en als metaal zeer geschikt voor het gebruik in de Aardingshoeslakens. Zilver heeft daarnaast ook anti bacteriële eigenschappen.
Door met je blote voeten, benen of de blote huid van een ander deel van je lichaam op het aardingslaken te liggen, maak je contact met de aarde.
Het aardingslaken kan geleverd worden

 • 1. met een speciaal ontworpen stekker met kunststof pootjes (de EU aardingsstekker met de mogelijkheid voor een tweede aansluiting) voor aansluiting op een geaard stopcontact of
 • 2. met een kabel met grondpin die direct in de grond buiten wordt gestoken of
 • 3. met beide aansluitmogelijkheden.

Klik even op deze link en je weet alles :) http://aarding.org/nl/discount/AFAIL5?aff=26

 

Gezonder en dynamischer tijdens je slaap met de meest effectieve Aarding™-methode: het Aardingslaken

Een diepe nachtrust is de basis van een gezonde, actieve en stressvrije dag.
Je tijdens je slaap eenvoudig aarden via een gegrond aardingslaken is een uiterst efficiënte oplossing om je gezondheid snel en drastisch te verbeteren, zonder pillen, gebaseerd op het meest natuurlijke effect op je lichaam. Je verbinden met de aarde doet dit al onverstoord sedert de oorsprong van ons bestaan.

Aardingslakens zijn ontwikkeld om snel en natuurlijk je lichaam's bio-elektrische balans te harmoniseren, de essentie van alle levensprocessen in ons. Ze verlagen de lichaamsstress ogenblikkelijk, geven de nodige zuurstof aan je organen, spieren en weefsels door de betere doorbloeding, neutraliseren ontstekingen tot in de kern en laten je lichaam vliegensvlug herstellen tijdens de slaap of op het werk.

"Aarding, de belangrijkste gezondheidsdoorbraak ooit?" Clint Ober (auteur - Earthing)

Een aardingslaken gebruiken staat gelijk, door de natuurlijke werking, met jaren kwaliteit aan je leven toevoegen, in optimale gezondheid.

Noot:   In Aarding™ aardingsproducten zit standaard 5% antibacterieel zilverdraad (tussen 650 en 900 meter) verweven. Dit geeft de beste geleiding zonder dat het aanvoelen van het natuurlijk zuiver biokatoen je slaapcomfort verminderd. Het aardingslaken blijft daardoor gezond en aangenaam om op te liggen. Alle medische testen werden tot nu toe op dit laken uitgevoerd. Meer zilver heeft geen zin naar aarding en duurzaamheid van het laken of de kussensloop. Het maakt het product enkel harder en duurder. Je kunt zelfs een licht bovenlaken over de Aarding™ lakens gebruiken zonder aan efficiëntie voor je gezondheid te verliezen.

De Aarding™ aardingslakens zijn beveiligd tegen elektrische spanning en blikseminslag. Ze worden ook gebruikt in klinieken om premature babies een beter overlevingskans te geven (tot 200%). Aardingsproducten zijn dus superveilig.
De lakens zijn hoogst kwalitatief en gaan, bij gewoon gebruik, even lang mee als een gewoon laken.

 

 

FAQ - Algemene Vragen (en antwoorden) over Aarding

Wat is Aarding (Earthing)?

Aarding of Earthing verwijst naar het proces van het opnieuw verbinden met de aarde door aanraking met de huid van een geleidend materiaal zoals gras, zand, rotsen, rivieren, meren of zeeën. In onze moderne tijden, zijn we niet meer verbonden met de aarde zoals we dat vroeger waren. Hierdoor bouwen we te veel positieve elektronen op in ons lichaam. Als we geaard zijn heeft ons lichaam een elektrisch potentiaal van nul volt, hetzelfde als de Aarde.

Wie kan dit doen?

Het beoefenen van Aarding (Earthing) is gunstig voor absoluut iedereen. Het nodigt ons uit ons opnieuw te verbinden met de aarde op de manier waarop onze voorouders dit deden. Het is vooral zeer geschikt voor mensen die worstelen met ontstekingen, chronische pijn en slaapproblemen.


Zijn er wetenschappers die het concept Aarding ondersteunen?

Ja, zeker. Het concept werd ‘herontdekt’ door Clinton Ober, een kabeltelevisiepionier, die begon met het bestuderen van hoe de natuurlijke energie van de aarde in relatie tot de mens tot het verbeteren van de gezondheid kan leiden. Hij schreef het boek, 'Aarden, de belangrijkste gezondheids-ontdekking ooit?' en bundelde zijn inzichten met de gerenommeerde biofysicus, James Oschman.

In zijn artikel over het onderwerp, verwijst Dr. Oschman ook naar een case study (engelstalig)Aarding, Gevolgen voor de Gezondheid van het opnieuw verbinden van het menselijk lichaam met de Aarde’s oppervlakte-elektronen, dat aarding en potentiaalvereffening en de gevolgen ervan onderzoekt.

Er zijn ook tal van persoonlijke verhalen van mensen die hun ervaringen delen, en hoe het hun leven veranderde.

Heb ik aardingsproducten nodig om mijn lichaam te aarden?

Het doel van de aardingsproducten is om te helpen als een aanvulling op je natuurlijke manieren van verbinding met de aarde. Helaas, heeft niet iedereen dagelijks toegang tot gras, zee, zand en grond om rechtstreeks te kunnen aarden. Toch is het noodzakelijk zich te verbinden met de aarde om van de vele voordelen hiervan te kunnen genieten. In dit geval zijn aardingsproducten ideaal en kan je vanuit het comfort van je eigen huis, je terug verbinden met de heilzame positieve elektronen van de aarde.

Hoe lang moet ik mijn lichaam aarden om de voordelen te voelen?

Dit zou hetzelfde zijn als te vragen: ‘hoeveel voeding moet ik eten om een vol gevoel te hebben’. Dit hangt grotendeels af van wie je bent, je fysieke symptomen, je huidige levensstijl en je gebruik van elektrische apparatuur. Fysieke kwalen zoals ontsteking en pijn kunnen, voorzien van aarding, verbeteren binnen een paar minuten - maar hoe meer tijd je doorbrengt in contact met de aarde, hoe beter.

Aarding tijdens het slapen is erg belangrijk. Dit is de fase wanneer jouw lichaam gericht is op het herstellen en regenereren. Dit natuurlijke proces kun je nu een extra boost geven met een aardingslaken en/of -deken.

Hoe werkt dit natuurlijke helingsproces in ons lichaam?

De elektronen van de aarde hebben een natuurlijke anti-inflammatoire werking die zich over heel ons lichaam verspreid wanneer we rechtstreeks verbonden zijn met de aarde. Ontsteking is een van de belangrijkste oorzaken voor veroudering, pijn en ziekte.
De verbinding met de aarde zal je helpen de pijn te neutraliseren en het genezingsproces te versnellen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Aarden?

 • Vermindert (chronische) pijn
 • Versnelt het helingsproces bij ziekte
 • Verhoogt de energie en verlaagt de stress
 • Vermindert hormonale disbalans
 • Ondersteunt de gezondheid van de bijnieren ( bv bij burn-out)
 • Vermindert ontstekingen
 • Verbetert de biologische ritmes
 • Verlicht spanning en hoofdpijn
 • Verbetert de kwaliteit van de slaap, vermindert snurken
 • Stimuleert de doorbloeding

Hoe werken Aardingsproducten?

Merk op dat deze producten geen elektriciteit verbruiken en er ook niet mee in aanraking komen. De producten halen de energie op via een geaarde stekker (adapter) of een grondstaaf rechtstreeks in de aarde geplaatst. Het stopcontact levert vervolgens de energie, via de aardingslus van je huis, door het snoer van een aardingsmat, -laken of -deken dat speciaal ontworpen werd voor menselijke aarding. In essentie, simuleren ze wat er zou gebeuren als je op blote voeten zou lopen op vochtige grond, zou zwemmen in de oceaan of in de tuin zou werken.

Kan ik gebruik maken van Aardingsproducten naast andere medicijnen en therapieën?

Aarding is zo natuurlijk als maar kan. Echter, als je momenteel aandoeningen hebt en medicijnen gebruikt, is het aanbevolen om even te overleggen met je arts. Bijvoorbeeld, als je bloedverdunnende medicatie krijgt, dien je in gedachten te houden dat aarding een soortgelijk effect heeft. Al met al is Aarding zo natuurlijk als het lopen op blote voeten op aarde. Het is een natuurlijke weg naar een optimale gezondheid in harmonie met Moeder Natuur.

Heeft het gebruik van aardingsproducten negatieve bijwerkingen?

Sommige mensen merken in het begin een tijdelijk ongemak of lichte tinteling op wanneer ze starten met het beoefenen van aarden. Griepachtige symptomen en soms lichte pijn als vluchtige effecten die even aanwezig kunnen zijn als gevolg van de normalisatie van het lichaam’s ‘elektrische systeem’. Dit komt slechts in enkele gevallen voor. De meerderheid van de mensen ervaart geen enkel ongemak.

Wat kan ik eten of drinken in de toekomst om de resultaten van Aarding te verbeteren?

De vrije radicalen in ons lichaam hebben een vonk van energie (elektronen) nodig om te kunnen bedaren en onschadelijk te worden. Een manier om tot betere prestaties te komen is je lichaam aan te vullen met Vitamine A, C en E, plantaardige stoffen (allemaal anti-oxydanten) die ook zo kunnen helpen bij het verhogen van de goede elektronen in je lichaam. Het Aarden aangevuld met een gezond dieet kan je lichaam en geest verder ten goede komen.

Wanneer je lichaam een positieve (schadelijke) lading heeft, worden door het beoefenen van Aarding goede elektronen naar waar het nodig is in je lichaam gebracht. Dit zal de overdreven vrije radicalen en ontstekingsschade neutraliseren.

 Vanaf € 99,99 

Klik even op deze link en je weet alles :) http://aarding.org/nl/discount/AFAIL5?aff=26

 

ijn dat je jezelf reeds aardt of interesse toonde om te aarden naar een betere gezondheid en een sterker immuunsysteem, je echte rijkdom nu ...

We zetten momenteel volledig in bij Aarding op de versterking van je weerstand, en dit op de diverse manieren dat aarden dit doeltreffend voor je kan doen.

De laatste weken stonden we hierdoor niet stil en hebben een scala aan nieuwe aardingsproducten ontwikkeld en gepland die we regelmatig aan je willen voorstellen.

Als spits vandaag introduceren we enkele zeer betaalbare producten in de yoga-, wellness-, ontspannings- en therapiewereld, die evengoed thuis kunnen gebruikt worden als op het werk. Aarden is aarden ;-)

Soms is niet alles direct van toepassing voor jou, maar de principes zijn universeel en je inzicht in wat aarden werkelijk kan doen voor je kan enkel maar verdiepen.

En uiteraard hebben we terug actievoorwaarden, met gratis aardingsmatjes voor je die op het volledig gamma van toepassing zijn (onderaan email).

Check onze nieuwe Aardingsmatten

Aardingsmat Yoga & Wellness
Nu kun je je lichaam ook perfect fysiek aarden tijdens je Yoga, Fitness, Meditatie, Stretching, Oefeningen, enz... of gewoon op deze aardingsmat ontspannen.
Tijdens het beoefenen ontvang je de heilzame elektronen van de aarde die je lichaamsspanning meetbaar verlagen, je bloedcirculatie verbeteren en je direct dieper ontspannen. Geschenken van Moeder Natuur die we al ontvangen, als we contact met haar maken, sedert we op aarde rondlopen.

Aardingsmat voor Therapeuten
De ideale mat om in de lengterichting op de massage- of behandeltafel aan te brengen of als ultradunne yoga-, meditatie- of oefenmat. De therapeut of behandelaar wordt door aanraking met de klant die geaard is eveneens ook perfect geaard.
De zorgnemer ontspant beter (letterlijk) tijdens de behandeling en de zorggever zal merken dat die veel meer aan kan op een dag met een helderdere focus (zie de verder vermelde studie).

De aardingsmat kan ook op de grond gelegd worden waarop de therapeut dan blootsvoets (of met katoenen sokken) kan staan. De klant wordt dan ook direct geaard bij aanraking van de therapeut (Je kunt dit overtuigend checken met de Lichaamsvoltmeter)

 

Toon mij de yoga matten en maten

Twee recente onderzoeken (2018-19) rond aarden en therapeuten werden gepubliceerd in "The Journal of Science & Healing" van het Chopra Center for Wellbeing in Carlsbad, Californië.

De studies, uitgevoerd over een periode van zes weken met 16 therapeuten die in het centrum werkzaam waren, onthulden een sterk verschil in hoe de therapeuten zich voelden en functioneerden wanneer ze geaard waren in vergelijking met niet geaard te zijn.

Wanneer ze geaard waren, rapporteerden ze significant minder pijn en veel betere energie, fysieke functie en stemming.

Ik geef je even de beknopte conclusies mee:

"Deze verkennende studies toonden aan dat het aarden van massagetherapeuten tijdens het uitvoeren van massages en 's nachts stress vermindert, zoals aangegeven door diverse biomarkers. Het toonde ook aan dat het verlagende effect van aarden op de bloedviscositeit minstens een week na het aarden aanhoudt. Ontstekingsmarkers (IFN-γ, TNF-α en hsCRP) namen snel toe binnen een week na het niet-aarden, wat wijst op het belang van regelmatig aarden, bij voorkeur dagelijks. Abnormaal stressvolle situaties die langdurig aanhouden, kunnen de voordelen van aarden gedeeltelijk verminderen, maar niet elimineren. De bevindingen van deze studie suggereren dat aarding gunstig is voor massagetherapeuten in verschillende domeinen die relevant zijn voor gezondheid en welzijn"

 

 Hierbij de link naar een docu over het belang van aarden, https://www.youtube.com/watch?v=44ddtR0XDVU&t=366s

Klik even op deze link en je weet alles :) http://aarding.org/nl/discount/AFAIL5?aff=26

© 2010 - 2024 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel