Alqua Well

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 249,00
Aantal

** DIT PRODUCT IS (TIJDELIJK) NIET TE KOOP **


Dr Well Vortex Ionisator (rood) / Dr Life Vortex Ionisator (grijs) by Samsung Wellbis

 € 249,00

INFORMATIE:

De Dr. Well Alkaline Vortex Water Optimizer kan produceert een behoorlijke pH-waarde (max. pH 9) en een behoorlijk negatief Oxydatie Reductie Potentieel (-ORP) niveau (max -200mV).

Een negatief ORP betekent, dat het water, athans de zuurstof daarin, werkt als een antioxydant.
Normaal water heeft een positief ORP, hetgeen betekent, dat het een oxydant is, die schade toebrengende vrije radicalen in je lichaam opwekt.

Hoewel de kan lang niet zo krachtig is als onze elektrische Alkaline Water Ionisatoren geeft ze geweldig smakend drinkwater. Drinkwater dat veel beter is van kwaliteit dan welk water dan ook uit de kraan of uit de fles.

Gebotteld water bevat toxische stoffen zoals BPA en het geeft je niet de grote voordelen voor je gezondheid van antioxydant-rijk alkaline water. Gebotteld water is trouwens geen drinkwater maar is gereguleerd als een ‘soda’ zoals Coca Cola.

Eeuwenlang hebben mensen bronwater uit het hooggebergte gedronken. Bronwater uit het hooggebergte is afkomstig van gesmolten sneeuw en ijs (gletschers). Het bevat de mineralen die we nodig hebben en gecombineerd met het natuurlijk magnetisme van de aarde en de infrarode energie van de zon vormt het de optimale waterstructuur. Het water vloeit daarnaast over het gesteente in bergstroompjes en wordt op natuurlijk wijze voorzien van een hoog zuurstofgehalte (diffusie). De moderne techniek stelt AlkalineWater.nl in staat de natuurlijke krachten in één product na te bootsen, te optimaliseren en te voorzien van extra zuurstof.

1. Optimaliseert Water – Magnetische en infrarood- energie creëren een optimale alkaliniteit waardoor de pH-waarde stijgt en dus bij inname een beter hydratatie kan ontstaan.
2. Toename van zuurstof – Turbulentie creëert een vortex, waardoor de hoeveelheid zuurstof met zo’n 30% toeneemt.
3. Voegt mineralen toe – Het mineralenfilter van de unit voegt mineralen toe aan het water, waardoor het water optimaliseert en de alkaliniteit zal toenemen
4. Voegt energie toe – De energie die bij het optimaliserings-proces wordt toegevoegd begint direct na het drinken de organen van je lichaam te hydrateren en in balans te brenegen.

Dr. Well’s Vortex Water Optimizer’s alkaline water stelt ons lichaam in staat het water met de toegenomen pHwaarde op makkelijke en snelle wijze in te nemen .
De bewezen kwaliteiten van geoptimaliseerd alkaline water zorgen voor een verbeterde hydratatie (alkaline water dringt t.o.v. normaal kraanwater tot 6 maal sneller door in Uw cellen) en zorgt voor de juist pH-balans (ontzuurt en ontgift).

Tapwater en gebotteld water heeft meestal een lagere pH-waarde (ph6-7) . Ons lichaam moet daardoor zelf het water optimaliseren om de benodigde hydratatie te realiseren, hetwelk veel water vraagt. Aangezien wij echter te veel zure dingen eten en drinken is dat veel meer dan vroeger een bijna onmogelijke taak geworden voor het lichaam.
Dit is dan ook één van de hoofdredenen waarom wij verzuren Zuren (afvalstoffen)als wij die niet kwijt kunnen zetten zich af o.a. als cholesterol of worden in vet opgeslagen . Door gebruik te maken van dezelfde
principes als die de natuur gebruikt om bronwater uit het hooggebergte te creëren ( infrarood energie, magnetische velden, vortexen en turbulentie) maakt de Dr. Well Vortex Water Optimizer zuurstofrijk, energierijk
alkaline water met anti-oxydanten.

De Dr. Well Vortex Water Optimizer geeft U aan wanneer het filter na zo’n max. 2.000 liter alkaline water (zo’n 500 servings bij een gemiddeld gebruik van zo’n 4 liter per dag) dient te worden vervangen.

 

INSTALLATIE:
Deze set bestaat uit een losse kan inclusief het vervangbaar alkaline mineralen filter, standaard (hoofd machine met motor), een adapter, een potje met citroenzuur voor reiniging van het fiilter en gebruiksaanwijzing
De standaard sluit u middels de adapter aan op op het lichtnet. Vul de kan met kraanwater, druk op "on" en na 10 minuten heeft u alkaline water.
Zeer gebruiksvriendelijk.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 10-07-2020 - Hallo, heeft u nog senta la vita armbanden en bedeltjes...  lees meer
  • 10-06-2020 - Ik heb al verschillende keren gesprekken gevoerd met Brigitte. Daarin...  lees meer
  • 04-05-2020 - Hoi, is deze lamp op voorraad bij jullie en wat...  lees meer
Plaats een bericht
  • Succesboeken.nl
© 2010 - 2020 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel