The Juice Factory

The Juice Factory

Cold Pressed voor jou alleen het allerbeste :)

Ontstaan

Vorig jaar is een familielid ernstig ziek geworden. Haar fysieke gezondheid ging drastisch achteruit. Hierdoor kwam het besef om terug te gaan naar de basis, de moeder natuur. Tijdens deze zoektocht heb ik mij verdiept in de effecten van groente, fruit en de extra vitamines wat een lichaam nodig heeft. Hierdoor begon ik juices te maken wat direct positief effect had op de herstel van het familielid. Het besef dat hier weinig mee werd gedaan was voor mij een motivatie om hier mijn werk van te maken. Het samenstellen van juices zonder toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen rechtstreeks vanuit de natuur de machine in.

Wie zijn wij?

Wij van The Juice Factory verkopen detox kuren, daily juices, shots en iets wat ons uniek maakt, een juice op maat. Op deze manier krijg jij genoeg vitaminen en voedingsstoffen binnen. Als kuur of gewoon als een gezonde aanvulling op je dagelijkse voeding.

Gezond de dag doorkomen.

We willen allemaal gezond zijn, we weten dat we elke dag een flinke dosis groente en fruit binnen moeten krijgen, maar we zijn ook allemaal druk druk druk.

Soms komt het er gewoon niet van daarom willen wij van The Juice Factory jou hiermee helpen. Want jouw lichaam verdient het beste. Wij verkopen detox kuren, daily juices, shots en iets wat ons uniek een juice op maat. Op deze manier krijg jij genoeg vitaminen en voedingsstoffen binnen. Als kuur of gewoon als een gezonde aanvulling op je dagelijkse voeding.

 

Klik even op deze link en je weet alles :) 

Daily Juices & Shots

Daily juices en Daily shots 95% van alle Nederlanders lukt het niet om elke dag minimaal 300 gram groente te eten. En dit terwijl het binnenkrijgen van genoeg groente erg belangrijk is om gezond te blijven.

Wanneer je veel groente en fruit eet heb je minder risico op bijvoorbeeld darm en hartziektes. Via groente krijg je namelijk belangrijke voedingsstoffen binnen, dit zijn bijvoorbeeld vitaminen, voedingsvezels en mineralen. Wanneer je je groente kookt met hoge temperaturen gaat tot wel 50% van deze voedingsstoffen verloren. Via onze daily juices krijg jij genoeg groente (en fruit) binnen.

De sapjes zitten nog boordevol goede voedingsstoffen. Zo hoef jij je er niet meer druk om te maken! De daily juices worden verkocht in flesjes van 500 ml maar ook in het formaat van een shot 60 ml. De shots zijn handig voor een burst van vitaminen en energie. Ook zijn ze natuurlijk handig mee te nemen voor onderweg! Gezond zijn was nog nooit zo makkelijk.

 Verlies gewicht
 Reinigt je lichaam
 Boost je imuunsysteem
 Gemiddeld 500 gram groente per flesje

 

Klik even op deze link en je weet alles :) 

ONTDEK DE JUICES!

Detox Sappen

Naast onze daily juices verkopen we ook detoxsappen. Deze kan je kopen voor een 1-daagse, 3-daagse of 5-daagse kuur.

Detoxen is een goede manier om je lichaam te resetten, lichamelijk en geestelijk. Detoxsappen zorgen er namelijk ervoor dat afvalstoffen uit je lichaam gehaald worden. Doordat je minder vast voedsel eet worden onder andere je nieren en spijsverteringssysteem minder belast.

Dit zal ervoor zorgen dat de organen kunnen herstellen en dat al de opgehoopte afvalstoffen uit je lichaam zullen komen. Ook zal het ervoor zorgen dat je je bewuster wordt van wat je normaal gesproken eet.

Bij het drinken van detoxsappen weet je precies wat je in je lichaam stopt. Dat geeft pas een goed gevoel.

Afvallen met detoxsappen

Het geeft je niet alleen een beter gevoel, het zal er ook voor zorgen dat je afvalt. Dit heeft ook weer te maken met al die afvalstoffen in je lichaam. Wanneer er te veel afvalstoffen in je lichaam zitten kan je lichaam er niet meer aan toe komen of vet te verbranden, wanneer deze stoffen uit je lichaam zijn kan je pas afvallen.

Naast de detoxsappen drink je ook veel water. Dit helpt natuurlijk mee met het doorspoelen van je lichaam. Dit samen zal er dus voor zorgen dat alle gif- en afvalstoffen uit je lichaam verdwijnen.

Klik even op deze link en je weet alles :) 

© 2010 - 2023 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel