Nieuwsbrieven in 2016

Alles is liefde Boutique is de Local Hero van Woerden, en hier zijn wij trots op :)   

 

 

 (Nu niet omdat we een boef hadden gepakt -  zoals laatst in oktober - maar omdat steeds meer mensen onze Boutique ontdekken en super enthousiast zijn!)

 

Lees hier het interview  met de eigenaresse Brigitte van Hengel op de pagina van het Stadshart Woerden.

 

Alles is liefde Boutique - Concept Store.

Een Amsterdamse Winkel in een dorpse stad.

Waarom is jouw winkel Local Hero?

Alles is liefde Boutique - Conceptstore is een niet-alledaagse winkel met een zeer breed en uniek assortiment, gedreven door passie en liefde voor de medemens. 
Verbinden en delen, dat is wat ik graag doe, mensen bewust maken dat het leven ook anders kan. Ik neem rustig de tijd om alles uit te leggen over deze lifestyle en de adviezen hierin. Mijn winkel is vol met producten en boeken over voeding en gezondheid,  gecombineerd met handgemaakte producten uit eigen atelier. , sfeervol wonen, baby en kinderkamer producten, cadeaus etc. Kortom een mini Bijenkorf stijlvol en met voor ieder wat wils.

Hoe ben je begonnen? 

In 1993 was ik op reis om foto’s te maken van mooie en inspirerende plekken. In een van de landen kwam ik toen drie hele mooie kroonluchters tegen. Ik kocht deze en verzamelde zo door de jaren heen allerlei moois, allemaal producten met een eigen verhaal. Mijn huis raakte bomvol en ik ging mijn verzameling verkopen vanuit huis. Zo ben ik gestart met interieur en styling adviezen en producten in combinatie met mijn eigen foto's. M'n eerste Concept-Store opende ik in 2007 in Amersfoort en nu is ALLES IS LIEFDE Boutique alweer ruim 4 jaar in Woerden. 

Wat is je mooiste product?

Mijn mooiste product, dit zijn er eigenlijk twee. Onder mijn eigen label By Cick verkoop ik handgemaakte laarzen. De tweede is Foto- gra- sfeer, een compositie van 9 kleurrijke en gedetailleerde foto's onderling verbinden tot een sfeervol geheel. 

Heb je een leuke anekdote voor ons? 

Mijn winkel staat vol met leuke spulletjes en de muren zijn behangen met mijn foto’s. Een winkel waar je ogen te kort komt en dus lekker even de tijd moet nemen om alles te ontdekken. Laatst was er een mevrouw in m'n Boutique lekker aan het snuffelen en zij liep tegen een van mijn Foto 9-luiken aan. Ze vertelde dat ze het grappig vond dat ik dit ook deed. Ze leerde hetzelfde namelijk ook op haar fotocursus. Dat heeft u zeker uit een van de woonbladen gehaald, bij ons op de cursus die daar ter inspiratie liggen vroeg ze? Ik vertelde haar toen met een lach, dat ik zelf de kunstenares was van in deze woonbladen. Daar stond ze wel even van te kijken. Ze twijfelde, maar een handtekening durfde ze net niet te vragen. 

Wie vind jij een local hero?

Mijn overbuurman URchoice verdient het om local hero te zijn. 

Wat maakt Woerden voor jou uniek? 

Ik heb zoveel herinneringen in Woerden liggen, dat ik hier echt niet meer weg kan. Een lekkere kneutigere stad met een gemêleerd publiek. Een heerlijke stad, ook op de fiets. 

Waar mogen we je s nachts voor wakker maken?

Een surprise party met mijn kinderen en kleinkinderen. Zo’n heerlijk weekend weg met z’n allen.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 14-02-2018 - Leuk Valentijnskado gescoord voor zoon en schoondochter vandaag! Omdat ik...  lees meer
  • 25-11-2017 - Goedemorgen ,

    Met belangstelling jullie Crystal colloid zilver info gelezen ,...  lees meer
  • 09-10-2017 - Prachtige nieuwe laarzen ontvangen.
    Ben er heel blij mee.
    Super bedankt!! lees meer
Plaats een bericht
  • Succesboeken.nl
© 2010 - 2018 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel