Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-11-2017 - Goedemorgen ,

    Met belangstelling jullie Crystal colloid zilver info gelezen ,...  lees meer
  • 09-10-2017 - Prachtige nieuwe laarzen ontvangen.
    Ben er heel blij mee.
    Super bedankt!! lees meer
  • 30-06-2017 - Ik kwam in de winkel bij...  lees meer
Plaats een bericht
  • Succesboeken.nl

Nieuws

 

Alles is liefde Boutique is erg enthousiast over de boeken van Anastasia geschreven door Vladimir Megre waarin de levensfilosofie van Anastasia wordt beschreven, daarom verkopen wij al zijn/haar boeken, 8 delen zijn er nu in het nederlands vertaald.!

...............................................................................................................................................

 

We staan in het magazine Vrouw en Passie op blz .22 van nr.1. 2013

.......................................................................................................................................................................

Alles is liefde is zeer enthousiast over de boeken van Victoria Boutenko "Groen voor het Leven '' en ''Groene Smoothie Revolutie'' met o.a. heerlijke recepten daarin, om dit alles te blenden heb je een sterke blender nodig!

( voor het blenden van de  avocaodo pitten bijvoorbeeld )

 Wij gaan voor de Totalblender van Blendtec

De Blentec TotalBlender is alles wat je in een commerciële blender vindt, maar met extra aandacht voor design en thuisgebruik functies. De perfecte blender voor thuis. Laat je verbazen door de prestaties!

 

 

Banner

 

 

Blendtec heeft in de blending industrie een goede reputatie wat betreft het maken van innovatieve en duurzame producten met hoge prestaties. Blendtec vindt je terug in restaurants, smoothie shops, sportscholen, etc. over de hele wereld, maar nu ook bij u thuis! De Blendtec TotalBlender is ontworpen om alles te kunnen: van smoothies en margaritas tot soepen, sauzen, dressings en veel meer. Dat alles met slechts één druk op de knop.

 

Smart Touch Technologie

 

Blendtec’s smart Touch Technologie zorgt ervoor dat houdt in dat wanneer je een blendcyle start de computer in de blender automatisch het gewenste programma uitvoert. De blender gaat dus zelf sneller, langzamer en gaat vanzelf uit als het programma is afgelopen. U hoeft dus verder niet naar uw blender om te kijken en het eindresultaat is iedere keer weer perfect.

 

Power drive system

 

Het Power drive system is de unieke combinatie van de sterke motor, aandrijftechnologie, de fourside kan en het design van de messen. Deze componenten werken samen om het harde ijs of bevroren fruit altijd de perfecte textuur te geven.

 

Specificaties

 

Capaciteit: 1,9 liter

 

Afmeting: 178 (b) x 205 (d) x 384 (h) mm.

 

Vermogen: 1560 Watt

 

Programma: 25 voorgeprogrammeerde blendcycles

 

Inclusief: 1 kan en receptenboek met 300+ recepten

 

Inbouw optie: Nee

 

Afhaaprijs €595,00

...........................................................................................................................................................

Wij zijn  leverancier van decoratieve warmtepanelen ( infra rood ) met prachtige foto s hierop geprint uit de collectie van Cick-design fotostock bureau (met meer dan 10.000 stockfoto s )

 

Hieronder zie je 2 voorbeelden van zo n warmtepaneel, een { h } eerlijke schone warmte en zeer decoratief,  is even wat anders dan een zo n saaie radiator aan je muur;)

}

 

 

 

WERKINGSPRINCIPE VAN DE INFRAROODVERWARMING

 

Infraroodwarmte heeft een positieve uitwerking op de mens. Denk aan uzelf, uw gezin of uw collega’s. Een warmtepaneel is voordelig in aanschaf en energiebesparend. De panelen slijten niet en hebben geen onderhoud nodig.

 


De infrarood verwarmingspanelen zijn uitstekend geschikt als verwarming in de badkamer, huiskamer, huisbibliotheek, massageruimte of studiekamer.


Het verschil tussen infrarood verwarming en convectieverwarming zit hem in de lucht. Van belang is, dat Infrarood verwarming geen lucht maar objecten verwarmt. Hierdoor ontstaat er geen luchtcirculatie en dus ook geen opdwarrelende stof/huisstofmijt/pollen/bacteriën.

 

 
 

Voor wie?


Zowel voor de ondernemer als particulier die graag warmte wil, maar ook energiezuinig wil zijn. Deze infraroodverwarming geeft geen hinderlijk rood licht. Het biogenetisch infraroodlicht zien wij niet, het voelt alsof je in de zon staat.Voordelen infrarood warmtepanelen

Géén luchtcirculatie dus stralingswarmte


De infra rood warmte panelen zenden warmtegolven naar objecten. Zoals wanden, plafonds, vloeren, meubels en alle andere voorwerpen in de directe leef-, woon- of werkomgeving. Deze verwarmen op hun beurt en geven dan een secundaire straling. Er heerst een gelijkmatige temperatuurverdeling tussen vloer en plafond. Hierdoor ontstaat er geen luchtcirculatie en is er geen noodzaak de lucht steeds opnieuw te verwarmen. Ideaal in een badkamer of studieruimte, werkruimte waar soms snel warmte aanwezig moet zijn.

Verbeterde technologie


Er zijn diverse infrarood panelen en met diverse vermogens. De meeste gangbare Infrarood warmte panelen hebben vermogens van 250 tot 2000 Watt. De hoge vermogens leveren veel warmte en horen ook in grote ruimtes. Onze infrarood warmte panelen hebben een unieke oplossing met verschillende oppervlakte temperaturen, Bijvoorbeeld ca. 95°C, bij een vermogen van 900 Watt maximaal, dus zeer aangename warmte straling. Bij een laag vermogen wordt de temperatuur lager en bij een groter vermogen gaat de oppervlakte temperatuur ook omhoog.Nadelen convectieverwarming

Vochtige lucht condenseert op de wanden
Dit leidt tot schimmelvorming en tast het stucwerk aan.

De circulerende lucht in de ruimte zorgt voor opdwarrelend stof


Zeer hinderlijk voor mensen met een aanleg voor allergie. Denk aan
stof/huisstofmijt/pollen/bacteriën.

Temperatuurverschillen in de ruimte zorgen voor hinderlijke trek


Convectieverwarming veroorzaakt luchtcirculatie. De warme lucht stijgt op en de koude lucht daalt weer naar beneden langs de muren en plafonds. Deze luchtstroom moet doorlopend opnieuw worden opgewarmd. Dit kost energie.

 

 

Aantrekkelijk geprijsde Infrarood warmtepanelen
Er zijn verschillende maten van panelen en ook hebben ze een verschillend vermogen. Afhankelijk van de ruimte kies je voor een maat en een vermogen van het paneel. Een voorbeeld:
Een paneel met 900 Watt nominaal vermogen is al ruime voldoende om, als hoofdverwarming, een ruimte tot 25 m² oppervlakte te verwarmen. In tegenstelling tot vele andere elektrische verwarmingssystemen hebben deze verwarmingspanelen niet constant energie nodig, maar in combinatie met de elektronische besturing en ruimtethermostaten slechts ca. 35 - 65% van het geïnstalleerde vermogen.


Ook kunt u in grotere ruimtes gericht verwarmen (on the spot), dus alleen een bepaald gebied verwarmen, zodat er bijvoorbeeld alleen daar warmte is, waar de mensen zich bevinden.

 

Doordat u het uiterlijk van het verwarmingspaneel een individueel karakter kunt geven, heeft het vele toepassingsmogelijkheden. .

 

Een foto naar eigen keuze geeft al snel een bijzonder effect, een kunstvoorwerp wat warmte uitstraalt.Deze Infrarode verwarming is praktisch, handig en veelzijdig inzetbaar. De eenvoudige installatie maakt het mogelijk deze op elk moment te wijzigen en per module ( een paneel) uit te breiden, dit in tegenstelling tot andere verwarmingssystemen.

 

Doordat er geen speciale verwarmingsruimte noch een warmwatervoorraad of schoorsteen nodig is. In een woonkamer, of badkamer en of een werkruimte is een goede warmtebron belangrijk voor het warme gevoel van comfort en behaaglijkheid.

.............................................................................................................................................................................................................

,

 

 

                    

............................................................................................................................................................

                                  de Gezond Verstand Avonden

De combinatie van een serieus thema /onderwerp gegeven in onze smaakvolle en mooie Boutique is succesvol gebleken en kijk voor de agenda en de onderwerpen  bij de tab; evenementen en agenda.

Locatie ;Alles is liefde.com, De Bleek 17, Woerden.

Aanvang lezing; 20.00 uur, 

 Welkom vanaf 19.30 uur.

Entree; 10,00 exclusief thee/ koffie (1,00 )

Opgave graag per e -mail; brigittevanhengel@hotmail.com

 
 

:

 

Brigitte is weer beschikbaar voor artistieke foto opdrachten, info ?

Mail even brigittevanhengel@hotmail.com

Open; dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Vrijdagavond koopavond.

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

................................................................................................................................................................................

Op zoek naar een representatieve en sfeervolle accomodatie voor bijzondere presentaties, kleine vergaderingen, workshops en trainingen?

info@allesisliefde.com voor de beschikbaarheid van allesisliefde.com in Woerden en meer informatie.
 ..................................................................................................................................................................

                      ]

 

Op deze site zie je maar een ``paar``producten uit onze collectie, zoals op de foto hierboven een kleurenstaal van alle kleuren die wij kunnen leveren in zo n HIP en TRENDY kleed, een Patchwork Perzisch handgemaakt tapijt.

 

Voor vragen en/of opmerkingen over deze site en onze producten kan je mailen naar info@allesisliefde.com.

Dank je, voor je tijd en interesse.

Laat je contact gegevens achter op onze contactpagina en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Elke maand verloten we onder de nieuwste nieuwsbrief aanmeldingen iets leuks!!

Doen! x