Media

2018 een goed begin van het nieuwe jaar met een interview: Lees hier !

 

Brigitte: ‘Later kwam ze terug om mij te bedanken dat ik haar huwelijk had gered’

Door Jurgen Rupschus 5 januari 2018

Brigitte van Hengel alles is liefde

Foto: indebuurt Woerden

Brigitte van Hengel is een stoere ondernemer die echt alles alleen doet. Haar startkapitaal kreeg ze door een grafisch klusje en het verkopen van vijf kroonluchters die ze in de Ardennen op de kop had getikt. Hiermee ging ze aan de slag. Ze is vanuit huis begonnen als interieurstylist en ontwerper en dat doet ze nog steeds. En ze staat in haar eigen winkel Alles is Liefde Boutique in de Voorstraat.

“Ik ben spontaan en transparant en ik wil nog wel eens ongevraagd advies geven aan mensen. Even geleden deed ik dat bij een vrouw in de winkel. Zij kwam een tijdje later terug met een bos bloemen. Om mij te bedanken dat ik haar huwelijk gered had”, vertelt Brigitte.

Spreuken

Heel tof: als je iets koopt bij Brigitte, dan krijg je een spreuk van haar mee met een bemoedigende tekst. Maar waarom doet ze dat eigenlijk? “Met de spreuk wil ik mensen een oppepper geven. Eén iemand kan de wereld veranderen en daar wil ik mensen bewust van maken. Dit kan net dat duwtje in de rug zijn. Soms zijn mensen echt ontroerd als ze zo’n spreuk lezen.”

Brigitte van Hengel Alles is Liefde

Foto: indebuurt Woerden

Boekhandelaar uit 1885

Wat ook opvalt in de Boutique zijn de vele en kleurrijke boeken. “Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik de grootste kinderboekencollectie van Woerden heb”, aldus Brigitte. “Alle boeken in de winkel heb ik gelezen, want alleen dan verkoop ik het boek. En met de boeken wil ik mensen ook bewust maken van dingen en zoveel mogelijk helpen. Zo heb ik kinderboeken speciaal voor kinderen met gescheiden ouders. Of een Rupsje Nooitgenoeg voor blinde kinderen.”

Brigitte: “Maar er staan ook boeken over hoe je darmen werken en hoe het zit met vaccins voor kinderen. En ga zo maar door. Mijn overgrootvader was al in 1885 boekhandelaar, dus liefde voor boeken zit echt in mijn familie.”

Foto’s wereldwijd te vinden

De foto’s van Brigitte vind je bij Ikea’s wereldwijd en onder andere bij de Hema. Misschien heb jij er wel een van haar in je woonkamer hangen. “Ik heb zo’n 30.000 stockfoto’s gemaakt. Hiervan heb ik posters gemaakt met negen foto’s, drie keer drie. Want ik hou van dingen die ongelijk zijn en toch bij elkaar passen.” En dat zien we ook aan haar oorbellen, kijk maar even heel goed op de bovenste foto.

Alles is liefde Brigitte van Hengel

Foto: indebuurt Woerden

Boutique met leuke spulletjes

Haar eerste fysieke winkel had Brigitte in Amersfoort. Brigitte: “Maar dat heen-en-weer-gereis werd ik spuugzat en in 2011 stopte ik daar. In Woerden opende ik later dat jaar een showroom aan de Trasmolenlaan. Maar op het industrieterrein zat ik toch een beetje verstopt. Ik ging kijken in de binnenstad en in 2014 opende ik een winkeltje in het pand waar nu de Bierhuys-winkel zit. Daar groeide ik heel snel uit mijn jasje. Ik had te veel leuke spullen, daar had ik echt meer ruimte voor nodig. Negen maanden later is de winkel verhuisd naar de Voorstraat.”

Peuterjuf

Voordat Brigitte zich met ontwerpen, interieur en haar boetiek ging bezighouden, deed ze heel iets anders. “Van origine ben ik peuterjuf. Vandaar mijn liefde voor kinderboeken. Ik ben de zorg ingerold en hielp kinderen met onder andere epilepsie. En daarom heb ik veel boeken over psychologie in de winkel. Dat was best pittig werk en dat werk nam ik mee naar huis, want ik kon het moeilijk loslaten. Ik was toen ook nog maar een jaar of 16. Nadat ik stopte met dit werk, heb ik bij een paar kledingwinkels gewerkt. Onder andere bij Mode Jovielle in de Voorstraat”, vertelt Brigitte.

Kinderboeken Woerden

In de boutique zijn veel kinderboeken te vinden. Foto: indebuurt Woerden

Mensen verbinden

Brigitte: “Toen ik mijn eerste kind kreeg, ben ik direct gestopt met werken. Want ik wilde mij volledig richten op het moeder zijn. In 1996 ben ik weer aan de slag gegaan, als interieurstylist en ontwerper. En sinds 2015 heb ik de Boutique in de Voorstraat. Ik wil graag kennis delen en mensen verbinden en dat is dus wat ik met de winkel wil doen. De Alles is Liefde Boutique is echt een afspiegeling van mij, en daar ben ik nog steeds heel enthousiast over!”

.................................................................................................................................................................................................................................................

Alles is liefde Boutique is erg enthousiast over de boeken van Anastasia geschreven door Vladimir Megre waarin de levensfilosofie van Anastasia wordt beschreven, daarom verkopen wij al zijn/haar boeken, 8 delen zijn er nu in het nederlands vertaald.!

..............................................................................................................................

 

We staan in het magazine Vrouw en Passie op blz .22 van nr.1. 2013

............................................................................................................................................................

Wij zijn  leverancier van decoratieve warmtepanelen ( infra rood ) met prachtige foto s hierop geprint uit de collectie van Cick-design fotostock bureau (met meer dan 10.000 stockfoto s )

 

Hieronder zie je 2 voorbeelden van zo n warmtepaneel, een { h } eerlijke schone warmte en zeer decoratief,  is even wat anders dan een zo n saaie radiator aan je muur;)

 

 

 

WERKINGSPRINCIPE VAN DE INFRAROODVERWARMING

Infraroodwarmte heeft een positieve uitwerking op de mens. Denk aan uzelf, uw gezin of uw collega’s. Een warmtepaneel is voordelig in aanschaf en energiebesparend. De panelen slijten niet en hebben geen onderhoud nodig.

De infrarood verwarmingspanelen zijn uitstekend geschikt als verwarming in de badkamer, huiskamer, huisbibliotheek, massageruimte of studiekamer.


Het verschil tussen infrarood verwarming en convectieverwarming zit hem in de lucht. Van belang is, dat Infrarood verwarming geen lucht maar objecten verwarmt. Hierdoor ontstaat er geen luchtcirculatie en dus ook geen opdwarrelende stof/huisstofmijt/pollen/bacteriën.

 

 
 

Voor wie?


Zowel voor de ondernemer als particulier die graag warmte wil, maar ook energiezuinig wil zijn. Deze infraroodverwarming geeft geen hinderlijk rood licht. Het biogenetisch infraroodlicht zien wij niet, het voelt alsof je in de zon staat.Voordelen infrarood warmtepanelen

Géén luchtcirculatie dus stralingswarmte


De infra rood warmte panelen zenden warmtegolven naar objecten. Zoals wanden, plafonds, vloeren, meubels en alle andere voorwerpen in de directe leef-, woon- of werkomgeving. Deze verwarmen op hun beurt en geven dan een secundaire straling. Er heerst een gelijkmatige temperatuurverdeling tussen vloer en plafond. Hierdoor ontstaat er geen luchtcirculatie en is er geen noodzaak de lucht steeds opnieuw te verwarmen. Ideaal in een badkamer of studieruimte, werkruimte waar soms snel warmte aanwezig moet zijn.

Verbeterde technologie


Er zijn diverse infrarood panelen en met diverse vermogens. De meeste gangbare Infrarood warmte panelen hebben vermogens van 250 tot 2000 Watt. De hoge vermogens leveren veel warmte en horen ook in grote ruimtes. Onze infrarood warmte panelen hebben een unieke oplossing met verschillende oppervlakte temperaturen, Bijvoorbeeld ca. 95°C, bij een vermogen van 900 Watt maximaal, dus zeer aangename warmte straling. Bij een laag vermogen wordt de temperatuur lager en bij een groter vermogen gaat de oppervlakte temperatuur ook omhoog.


Nadelen convectieverwarming

Vochtige lucht condenseert op de wanden
Dit leidt tot schimmelvorming en tast het stucwerk aan.

De circulerende lucht in de ruimte zorgt voor opdwarrelend stof


Zeer hinderlijk voor mensen met een aanleg voor allergie. Denk aan
stof/huisstofmijt/pollen/bacteriën.

Temperatuurverschillen in de ruimte zorgen voor hinderlijke trek


Convectieverwarming veroorzaakt luchtcirculatie. De warme lucht stijgt op en de koude lucht daalt weer naar beneden langs de muren en plafonds. Deze luchtstroom moet doorlopend opnieuw worden opgewarmd. Dit kost energie.

Aantrekkelijk geprijsde Infrarood warmtepanelen
Er zijn verschillende maten van panelen en ook hebben ze een verschillend vermogen. Afhankelijk van de ruimte kies je voor een maat en een vermogen van het paneel. Een voorbeeld:
Een paneel met 900 Watt nominaal vermogen is al ruime voldoende om, als hoofdverwarming, een ruimte tot 25 m² oppervlakte te verwarmen. In tegenstelling tot vele andere elektrische verwarmingssystemen hebben deze verwarmingspanelen niet constant energie nodig, maar in combinatie met de elektronische besturing en ruimtethermostaten slechts ca. 35 - 65% van het geïnstalleerde vermogen.


Ook kunt u in grotere ruimtes gericht verwarmen (on the spot), dus alleen een bepaald gebied verwarmen, zodat er bijvoorbeeld alleen daar warmte is, waar de mensen zich bevinden.

Doordat u het uiterlijk van het verwarmingspaneel een individueel karakter kunt geven, heeft het vele toepassingsmogelijkheden. .

Een foto naar eigen keuze geeft al snel een bijzonder effect, een kunstvoorwerp wat warmte uitstraalt.

Deze Infrarode verwarming is praktisch, handig en veelzijdig inzetbaar. De eenvoudige installatie maakt het mogelijk deze op elk moment te wijzigen en per module ( een paneel) uit te breiden, dit in tegenstelling tot andere verwarmingssystemen.

Doordat er geen speciale verwarmingsruimte noch een warmwatervoorraad of schoorsteen nodig is. In een woonkamer, of badkamer en of een werkruimte is een goede warmtebron belangrijk voor het warme gevoel van comfort en behaaglijkheid.

.............................................................................................................................................................................................................

Een van de 3- luiken van Brigitte, te bestellen in allerlei formaten. Meer info? brigittevanhengel@hotmail.com

                    

 

..........................................................................................................................................
Brigitte is weer beschikbaar voor artistieke foto opdrachten, info?

Mail even brigittevanhengel@hotmail.com

..........................................................................................................................................................................

 

Op deze site zie je maar een ``paar``producten uit onze collectie, zoals op de foto hierboven een kleurenstaal van alle kleuren die wij kunnen leveren in zo n HIP en TRENDY kleed, een Patchwork Perzisch handgemaakt tapijt.

..................................................................................................................................................................................

Voor vragen en/of opmerkingen over deze site en onze producten kan je mailen naar brigittevanhengel@hotmail.com

Dank je, voor je tijd en interesse.

Laat je contact gegevens achter op onze contactpagina en/of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Elke maand verloten we onder de nieuwste nieuwsbrief aanmeldingen iets leuks!!

Doen! x

© 2010 - 2021 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel