-16%

De jongen zonder schaduw door Michael J. Roads.

Vorige Artikel 2 van 22 Volgende
€ 24,99 € 20,99 (inclusief btw)

De jongen zonder schaduw 

Een roman... en meer dan dat!

 

Michael J. Roads

 

9789463310055.jpgEen spirituele roman over liefde, passie, lijden en verlichting. Een bron van licht en inspiratie om spiritueel te ontwaken!

 

 

Adam Baker is adviseur in de biologische landbouw, gescheiden, eenzaam en vervreemd van zijn familie… in één woord ellendig. Wanneer hij over een verlaten strand loopt, ontmoet hij ‘Selph’, een vroegrijpe, pientere, slordig geklede tiener met overgewicht, die uit het niets verschijnt en beweert zijn lang gezochte spirituele leraar te zijn. Om de aandacht van Adam te trekken, brengt Selph een dode zeevogel weer tot leven. Zo begint dit grappige, inzichtrijke, dramatische en vlot lopende avontuur over de betekenis van het leven.

 

Met behulp van Selphs humor, capriolen en niet al te zachtzinnige begeleiding ontwikkelt Adam zich van een verbitterde egoïst tot iemand die het leven, de dood en de spirituele basis van het universum begrijpt. Tegen de achtergrond van een gepassioneerde romance, verwondingen, pijn en de wrede schoonheid van Australië, kan dit magische verhaal je inzicht geven, vermaken en inspireren om het leven te waarderen en vieren, ongeacht de omstandigheden die je door het ‘lot’ voor de kiezen krijgt.

© 2010 - 2022 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel