Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 09-10-2017 - Prachtige nieuwe laarzen ontvangen.
  Ben er heel blij mee.
  Super bedankt!! lees meer
 • 30-06-2017 - Ik kwam in de winkel bij...  lees meer
 • 21-03-2017 - Ben je op zoek naar een liefdevol kadootje of een...  lees meer
Plaats een bericht
 • Succesboeken.nl
Vorige Artikel 9 van 9 Volgende

Floww stralingsanalyse. Aanbieding.

€ 249,00 € 124,50 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Straling in huis meten

Je ziet het niet, hoort het niet en proeft het niet, maar straling is overal. Wanneer we mobiel bellen, internetten, tv kijken, de babyfoon gebruiken of eten in de magnetron verwarmen. Zelfs als we slapen worden we omringd door straling afkomstig van WiFi en elektrische apparaten. Straling kan gevolgen hebben voor de gezondheid. Vooral kinderen kunnen dit ervaren; ze worden meer dan gemiddeld blootgesteld aan straling. Vooral thuis waar een opeenstapeling van draadloos communicerende apparaten ongemerkt tot overbelasting kan leiden.

Voormalig directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorgansatie (WHO), dr. Brundtland, zei onlangs in een interview dat er geen twijfel mogelijk is dat straling van draadloze technologie gezondheidseffecten heeft. Ze adviseert daarom bewust om te gaan met draadloze apparaten.  
 

Waarom uw woning meten op straling?

Met een Stralingsanalyse Woning kunt u inzicht krijgen in de stralingssituatie in uw woning. Met gevalideerde apparatuur wordt de aanwezige straling in de belangrijkste leefruimten in uw woning gemeten, zoals de woonkamer, de slaapkamer en, indien aanwezig, de kinderkamer. Er wordt in kaart gebracht wat de stralingsbronnen zijn en hoeveel straling ze afgeven. Ook krijgt u inzicht in hoeveel straling er van omringende woningen en zendmasten uw woning binnenkomt. U krijgt advies hoe u bewust om kunt gaan met straling en ontvangt een overzichtelijk rapport van de metingen en het advies.
 

Stralingsanalyse Woning voor:

 • meer rust
 • minder stress
 • beter slapen


De sterkte van de bij u aanwezige straling zetten wij af tegen de door de overheid gehanteerde standaardnorm en tegen voorzorgsnormen zoals deze door erkende wetenschappers zijn gedefinieerd. De gemeten stralingsterktes worden vastgelegd in een meetrapport, dat ook een conclusie en aanbeveling bevat.

 

Klilk hier voor het webinar over straling. https://floww.webinargeek.com/bewust-omgaan-met-straling-maakt-het-verschil/watch_ondemand

Interesse?  Bel 06 41194054.