Vakantie in zonnig Italie.

Vorige Artikel 12 van 30 Volgende
€ 995,00 (inclusief btw)

Heb je ook zo n zin in een heerlijke  en active vakantie?

 

Ontdek het echte Italia met Genius Loci Travel !

Genius Loci Travel is een klein gespecialiseerd reisbureau in Campania, Zuid-Italië. Wij organiseren geen standaard vakanties, maar alleen bijzondere 'actieve' autorondreizen, prachtige wandel- en fietsreizen en andere 'actieve vakanties', varierend van zeekajaktochten tot archeologische reizen en schilderreizen.

Ook bieden wij een kleine selectie aan zeer bijzondere vakantiehuizen aan.

Zoals de naam al aangeeft – Genius Loci betekent 'de geest van de plaats' – , pretenderen wij u het echte Italië te laten zien. Het Italië dat u op een 'standaard'-reis niet te zien krijgt !

Beleef Italië met Genius Loci Travel !

Let op, als je bij je eerste contact en/of boeking " BRIGITTE 2015" vermeld krijg je zo-wie-zo een leuke korting op de door jouw geboekte reis, mooi meegenomen toch? x

Aktieve AutorondreizenWandel & FietsvakantiesSpeciale Vakantieverblijven
Aktieve AutorondreizenWandel & FietsvakantiesSpeciale Vakantieverblijven

De 'Real Spirit of Italy' komt ook tot uitdrukking in de gastvrijheid van onze speciaal geselecteerde accommodaties. Wij bieden een ruime keuze uit vele unieke 'agriturismo's' en prachtige, bijzondere hotels. Deze accommodaties worden geselecteerd op hun bijzondere ligging, hun gastvrijheid en goede keuken.

Exclusiviteit. Vele van 'onze' accommodaties werken uitsluitend samen met Genius Loci Travel, vanwege de jarenlange goede samenwerking en de band die ontstaat tussen onze klanten en de accommodatiehouders.

Na bijna 20 jaar ervaring met actieve vakanties in geheel Italië kan Genius Loci Travel u nu de beste selectie aan autorondreizen, prachtige vakantiewoningen en uiteraard de mooiste wandel- en fietsreizen in Italië aanbieden.

Vele reizen zijn standaard met een Engelstalige reisbeschrijving of gids, maar op aanvraag kan ook veel in het Nederlands gedaan worden. Een antwoord op uw vraag per mail, dat krijgt u zeker in het Nederlands!

Genius Loci Travel, het echte Italië ontdekken !

Reizen georganiseerd door Genius Loci Travel worden onder andere beschreven in, en aanbevolen door Alles is liefde Boutique in Woerden.

.

Reizen Magazine

Reizen Magazine

De Volkskrant

Volkskrant

FD

FD

OPPAD

Op Pad

Italie Magazine

Italie Magazine

La Repubblica

la Repubblica

© 2010 - 2021 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel