Pura baby drinkflessen BPA vrij! Op voorraad alleen nog in paars!

Vorige Artikel 20 van 76 Volgende
€ 19,95 € 9,99 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Deze Pura Kiki fles heeft een inhoud van 150 ml, is 12,5 cm hoog en wordt geleverd inclusief een natuurlijk beluchtende speen met langzame uitstroom en een reisdop, beiden gemaakt van hoogwaardig siliconen.

Pura Kiki flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal #304, dezelfde kwaliteit als waarin al tientallen jaren melk wordt gepasteuriseerd.

Hoogwaardig roestvrijstaal is vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur.

Hierdoor is roestvrij staal vrij van bacteriën en zullen geen nare luchtjes en smaak ontstaan.

Ook bestaat geen kans op lekkage van chemicaliën in de vloeistof zoals met plastic. Pura flessen kunnen niet splinteren of breken zoals glazen flessen.

Pura Kiki flessen beschermen moedermelk tegen blootstelling aan licht waardoor de afbraak van belangrijke proteïnen en nutriënten in moedermelk wordt tegengegaan.

Onze natuurlijk beluchtende spenen imiteren borstvoeding door hun vorm en doorstroom.

De speen met geïntegreerd beluchting-systeem maakt het mogelijk om constant door te drinken, minimaliseert lucht inname en voorkomt darmkrampjes.

Pura Kiki flessen groeien mee met jouw baby.

De flessen zijn te gebruiken met spenen en tuiten en ook met afsluitdisk voor opslag van melk en snacks of om deze te veranderen in een drinkfles.

Deze fles is ontwikkeld om samen te werken met spenen en tuiten van Pura maar ook met spenen en tuiten van andere merken.

Functioneel: de Pura flessen hebben een interne volume markering.

Gebruksaanwijzing;

Gedurende normaal gebruik zijn alle roestvrijstalen componenten van de Pura flessen gedekt met een beperkte levenslange garantie. Deuken, krassen en vegen aan de buitenkant zijn normaal en geen reden voor vervanging. Slijtage en beschadigingen van de lak vallen niet onder de garantie. Ook vallen alle silicone accesoires zoals spenen, tuitspenen en reisdoppen niet onder de garantie. Problemen ontstaan door onjuist reinigen en steriliseren zijn ook niet gedekt door garantie.

Reiniging en sterilistie instructies

Pura roestvrijstalen flessen

 • Alle Pura flessen, spenen, tuitspenen en reisdoppen zijn vaatwasser bestendig (alleen bovenste rek).
 • Ongeverfde flessen en alle toebehoren kunnen worden gesteriliseerd door ze 5-10 minuten in kokend water te leggen.
 • Geverfde flessen kunnen worden gesteriliseerd door ze in kokend water te leggen nadat de pan van het vuur is gehaald zodat het water niet meer beweegt. Het geverfde oppervlak mag niet tegen de pan of ander metaal oppervlak botsen want dat kan de lak beschadigen. Raak hete flessen niet aan met blote handen.
 • Gebruik geen magnetron sterilisators omdat stalen voorwerpen niet in de magnetron mogen.
 • Reinig de producten voor elk gebruik met warm water en milde zeep en steriliseer indien gewenst voor goede hygiëne.

Silicone accesoires

Was en steriliseer voor het eerste gebruik. Kook silicone spenen, tuitspenen en silicone toebehoren 5 minuten in kokend water voor goede hygiëne.

 • Bij wassen met de hand gebruik warm water, milde zeep en een fles- en speenborstel. Reinig spenen en tuitspenen voorzichtig om het drinkgaatje niet te beschadigen. Keer de spenen niet binnenstebuiten. Spoel af met voldoende schoon water. 
 • Als u een elektrische sterilisator gebruikt volg dan de sterilisatie instructies van de fabrikant.
 • Inspecteer silicone spenen en tuitspenen voor elk gebruik. Trek de speen in alle richtingen. Gooi het product weg en vervang deze voor een nieuwe iedere 6-8 weken en bij de eerste tekenen van schade of zwakte. Bewaar spenen nooit in direct zonlicht of warmte en laat ze niet langer in sterilisatie vloeistof dan geadviseerd, omdat de speen hierdoor zwak wordt. Pura spenen en tuitspenen zijn ontworpen voor Pura Kiki flessen.

 

Verwarmen van een roestvrijstalen fles

Plaats roestvrijstalen flessen nooit in de magnetron. Gebruik een elektrische flessenwarmer (let op dat u de gebruiksaanwijzing van de fabrikant volgt) OF plaats de roestvrijstalen fles gevuld met melk of andere vloeistof in een pan of beker met heet water gedurende 1-2 minuten of totdat de fles handwarm is OF spoel heet kraanwater over de onderkant van de fles gedurende 30 seconden. Geef een kind nooit vloeistof te drinken boven een temperatuur van 37°C en controleer altijd uit voorzorg de temperatuur op de binnenkant van uw pols voordat u deze aan uw kind te drinken geeft.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 04-11-2018 - Hoi lieve nicht,
  Wij hopen dat jou nieuwe oude roeping een...  lees meer
 • 28-10-2018 - Hey ik heb je gevonden leuk winkeltje ook end i...  lees meer
 • 21-05-2018 - Hoi Brigitte,
  Wat een mooie site, zo te zien komt...  lees meer
Plaats een bericht
 • Succesboeken.nl
© 2010 - 2018 www.allesisliefde.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel